• Selectie speelt 1e thuiswedstrijden!!

    De selectie van Victoria heeft al een maand trainingsarbeid achter de rug waarin diverse oefenwedstrijden zijn gespeeld met veelal een positief resultaat. Afgelopen weekend werd de 1e ronde van de beker gespeeld. Uno verloor nipt met 2-1 van het net uit de hoofdklasse gedegradeerde Hoogland, waarbij zeker in de 1e helft de mannen van Stijn en Krijn een stuk beter waren. Een gelijkspel was zeker op zijn plaats geweest. De mannen van Dos , dit jaar getraind en gecoacht door Mathieu Bakker, wonnen reglementair met 3-0 van Robin Hood, zonde dat deze wedstrijd niet gespeeld is.

    Aanstaande zaterdag een tweeluik dus op het Jagerspaadje waarbij het 2e om 12:30 begint tegen Legmeervogels 2 , dat ook zijn 1e wedstrijd gewonnen heeft. Bij winst wordt er al een grote stap gezet richting de 2e ronde.

    Uno speelt om 17:00 de regionale derby tegen NVC uit Naarden (zondag elftal) . NVC verloor zijn 1e wedstrijd ook dus er moet gewonnen worden om zicht te houden op de volgende ronde. In de poule gaan er 2 door.

    Als staf hebben we er veel vertrouwen in en vragen dit seizoen wederom om uw steun. Het werkt enorm motiverend als we zien dat er vele Victorianen langs de lijn staan aan te moedigen. We zien u daarom allen graag aanstaande zaterdag 9 september terug langs de lijn vanaf 12:30!!!