• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • Weekbericht 3
  15 jan 2018
  Weekbericht 3

  WEEKBERICHT 3 In deze week staat weer het groot houden op helft tegenpartij centraal. Wij zien dat spelers er steeds beter in slagen om een aanval op te zetten, maar maken de ruimtes onderling nog veel te klein. Allemaal naar de bal bewegen. Nu wij op de helft van de tegenpartij zijn geraakt is het ..

  Lees verder

  Weekbericht 2
  8 jan 2018
  Weekbericht 2

  WEEKBERICHT 2 Na een lange winterstop, mede dankzij de barre weersomstandigheden in de laatste trainingsweken, trainen wij deze week weer voor het eerst. In de eerste helft van het seizoen zijn wij gestart met aanvallen en verdedigen in fase 1. In de tweede seizoenshelft gaan wij dit een vervolg ..

  Lees verder

  Weekbericht 50
  11 dec 2017
  Weekbericht 50

  Weekbericht 50 In deze laatste week van de 1e helft van het seizoen zal het verdedigen weer centraal staan. Het herhalen van het klein maken van het speelveld. Vervolgens het herkennen van het pressiemoment op de bal. Op het moment dat de tegenstander de bal heeft is het belangrijk om de weg ..

  Lees verder

 • Weekbericht 49
  4 dec 2017
  Weekbericht 49

  Weekbericht 40 In deze week vlakvoor de winterstop zullen wij voor het laatst dit jaar gaan focussen op het aanvallen.  Nog steeds staat het aanvallen in fase 1 centraal. Deze week herhalen het ..

  Lees verder

  Weekbericht 48
  28 nov 2017
  Weekbericht 48

  Weekbericht 48 In deze week staat weer het aanvallen centraal. Nog steeds is het ontwikkelen van fase 1 belangrijlk. De focus komt deze week te liggen op het breed spelen indien het diep spelen naar ..

  Lees verder

  Weekbericht 47
  22 nov 2017
  Weekbericht 47

  Weekbericht 47 Deze week betreft een neutrale week. Als trainer/coach ben je vrij om een van de vorige spelaccenten verder te ontwikkelen. Waar hebben de spelers nog moeite mee? Welke spelaccenten ..

  Lees verder

  1 van pagina 5