• Weekbericht 41

  In deze week zullen wij als vorige week weer gaan focussen op het ontwikkelen van het aanvallen. Spelers leren ook in deze week door middel van de trainingen onder een meer samen het speelveld groot te maken op het moment wij de bal hebben. Daarnaast komt de focus in deze week ook te liggen op het diep kunnen spelen, om op een gerichte manier op de helft van de tegenstander te raken. 

  Aandachtspunten trainingen

  Binnen dit kader zullen zowel het technische als het tactische gedeelte van het verdedigen en/of aanvallen centraal staan. De technische vaardigheden aannemen en passen vooruit komen terug tijdens de trainingen.

  • Wat doen wij samen als onze eigen keeper de bal heeft? 
  • Op welke manier kunnen wij de bal naar voren krijgen?
  • Wat betekent dat voor jou?

  De training is zo opgebouwd dat tijdens de oefeningen deze basisvaardigheden worden aangeleerd en zo kunnen worden toegepast in het partijspel.