• Weekbericht 44

  In deze week staat weer het aanvallen centraal. De focus komt deze week te liggen op het diep kunnen spelen naar de spits. Spelers zijn gericht bezig om op verschllende manieren de helft van de tegenstander te bereiken. 

  Aandachtspunten teamtrainingen

  Binnen dit kader zullen zowel het technische als het tactische gedeelte van het aanvallen centraal staan. De technische vaardigheden aannemen en passen vooruit komen terug tijdens de trainingen.

  • Op welke manier kunnen wij de bal naar voren krijgen?
  • Wat betekent dat voor jou?

  De training is zo opgebouwd dat tijdens de oefeningen deze basisvaardigheden worden aangeleerd en zo kunnen worden toegepast in het partijspel.

  Training Victoria Soccer Academy

  Bij de VSA zullen wij on deze week gaan richten op het passeren. Het ontwikkelen van technische en inzichtelijke vaardigheden op het moment dat een tegenstander van voren komt. Het aanleren van enkele passeerbewegingen is een voorwaarde om de tegenstander van voren te kunnen domineren. Hoe bespeel je de tegenstander? Welke technieken passen je toe? Hoe ziet het vervolg eruit?