• FYSIOTHERAPIE

  HC & FC Victoria heeft een samenwerkingsovereenkomst met fysiotherapiepraktijk Sportrevalidatie Hilversum. Een (sport)fysiotherapeut is aanwezig tijdens trainingen en wedstrijden om de spelers te behandelen. Daarnaast is er op woensdag en donderdag een gratis inloopspreekuur voor alle leden van de club. Sportrevalidatie Hilversum is een moderne en gespecialiseerde fysiotherapie praktijk (met PLUS audit certificaat) met diverse specialisaties in de fysiotherapie. De therapeuten zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, manuele therapie,  sportfysiotherapie, cesartherapie, neurodynamica, orthopedische revalidatie, taping en (sport)massage.

 • Sportfysio en Victoria

  De sportfysiotherapeut is opgeleid om mensen, die een blessure hebben opgelopen of overtraind zijn, zo snel mogelijk weer aan het sporten te helpen. Daarnaast kan de sportfysiotherapeut adviseren hoe een sporter naar een specifiek doel (bijvoorbeeld een halve marathon) kan toewerken. Sportrevalidatie Hilversum heeft zeer veel ervaring met voetbal gerelateerde blessures en ook met het revalideren na bijvoorbeeld een knieoperatie. De praktijk bezit over een grote trainingszaal waar we sportgericht trainen.

  Gratis inloopspreekuur iedere woensdag van 18.00 tot 19.00 uur  

  Er is dan een sportfysiotherapeut aanwezig op Victoria waar u uw vraag of klacht kan voorleggen. Heeft u vragen over een pijnlijke knie of bijvoorbeeld rug dan kunt u gratis bij de fysiotherapeut langs komen. De therapeut voert een kort onderzoek uit en adviseert u  wat u het beste kunt doen. Het zou kunnen dat u advies en oefeningen meekrijgt en geen therapie nodig heeft. Het kan ook zijn dat de fysiotherapeut u adviseert om contact op te nemen met de huisarts of een afspraak te maken bij Sportrevalidatie Hilversum voor fysiotherapie of manueel therapie.

  Meer informatie
  Website: www.sportrevalidatie-hilversum.nl
  Telefoonnummer: 035-6217816

  Sportrevalidatie Hilversum heeft vier vestigingen in Hilversum, Nederhorst den Berg en Loosdrecht. De hoofdvestiging is te vinden op de Zeverijnstraat in Hilversum. Daarnaast is er een vestiging op de Groest in Hilversum, onder Winkelcentrum Hilvertshof, vestiging in Nederhorst bij Sportcentrum Hermes en een vestiging in Loosdrecht bij het Achmea Health Center (de oude Pandahallen).