• SPONSORNIEUWS

 • Run2Day Hilversum verlegt zijn grenzen naar voetbal

  Run2Day Hilversum en Victoria 1893 gaan een samenwerking aan. Het is een feit dat veel voetballers niet effectief kunnen sporten omdat ze regelmatig te kampen hebben met blessures. Experts hebben ..

  Lees verder

  Kerst-actie Voetbalshop.nl met EURO 10 korting

  Aankoop boven de EURO 40,- wordt beloond met EURO 10 korting op alle artikelen van Voetbalshop.nl - dit geldt ook voor alle Victoria artikelen.    

  Lees verder

 • Maak als jeugdlid kans op te gekke prijzen.

  Je hebt nog 2 weken de tijd om door de verkoop van minimaal 5 Grote Clubactie-loten in de prijzen te vallen en tegelijkertijd de club te helpen met de aanschaf van een nieuwe geluidsinstallatie. ..

  Lees verder

  Van Vulpen Roozenburg makelaars & Victoria, een duurzame relatie

  De afgelopen 15 jaar groeide Van Vulpen & Roozenburg uit tot de nummer 1 makelaar van Hilversum en omstreken. Voor aankoop, verkoop en nieuwbouw. Ze kennen elke buurt, iedere straat en alle ..

  Lees verder

 • Alle wedstrijdballen zijn verkocht! Dank aan de sponsors!

  Grote dank aan Hank Oude Reimer, Windowmakers - Ramen en Deuren, Mark Puijk Stucadoorbedrijf (2x), WEMO, Fortezza Security Systems, CapitalMind (2x), Disney On ..

  Lees verder

  Grote Club Actie gaat weer van start!

  Op 16 september gaat de Grote Clubactie weer van start, en natuurlijk doet Victoria dit jaar weer mee. Elk lot kost €3,00 en daarvan is €2,40 voor de club. Dat is 80%! De opbrengst is ..

  Lees verder

  1 van pagina 7