•  

  VOETBALLEN BIJ HC & FC VICTORIA

   

  Meld je aan. 


  Senioren - Veteranen -

  VOVC -Victoria ouderen competitie

  Jeugd 

  Middle Stars - Little Stars 

  HOUDT STEEDS TEZAMEN

 • EIGEN VICTORIA KLEDING WEBSITE BESCHIKBAAR VANAF VRIJDAG 25 AUGUSTUS

  We zijn trots te melden dat we met voetbalshop.nl met Nike als merk een vierjarig contract hebben afgesloten. Onderdeel van dat contract is een substantieel sponsorbedrag.

  Vanaf het nieuwe seizoen voetbalt Victoria in tenues van deze nieuwe leverancier. De voorraad wedstrijdkleding was op. We nemen daarmee afscheid van Sport 2000 en Hummel.

  Onze nieuwe partner is Badge (ofwel Voetbalshop.nl), waarbij we overgaan naar het merk NIKE. Voetbalshop.nl verzorgt het wedstrijd tenue en overige sport & trainingsartikelen. Het wedstrijdtenue blijft qua ontwerp en design hetzelfde als het huidige tenue. Tevens wordt een nieuw dames wedstrijd tenue geïntroduceerd. 

  BESTELLEN VANAF 25 AUGUSTUS

  Vanaf vrijdag 25 augustus kan de kleding besteld worden via voetbalshop.nl/verenigingen/HFHC-Victoria. Hier zijn niet alleen wedstrijdtenues te bestellen, maar ook een breed assortiment aan trainingspakken, trainingskleding, ballen, tassen en veel meer. 

  Levering dames wedstrijdtenues later: Er wordt hard gewerkt aan het gereed maken van de dames wedstrijdtenues. Wanneer deze beschikbaar komen, wordt later bekend gemaakt.

   

  Bestelmanieren

  TEAM BESTELLINGEN:

  Bij teambestellingen (bestellingen vanaf 6 spelers van één team), biedt Victoria een extra korting. De bestelling verloopt dan via de kledingcommissie en één contactpersoon van het team. De kortingen bij de teambestelling zijn als volgt:

  • 10% korting op de wedstrijd tenues in plaats van geen korting via de webshop EN
  • 15% korting op de overige Victoria kleding in plaats van 10% korting via de webshop.
  • Het drukken van initialen op de kleding is mogelijk, maar vallen buiten de korting.

  Bij dezen de informatie over de teambestelling:

  • Via het bestelformulier wordt de bestelling ingevuld en ingediend bij de kledingcommissie
  • Minimale ordergrootte is 6 tenues
  • Iedere team-contactpersoon is verantwoordelijk voor correcte informatie in de bestellijst
  • Iedere team-contactpersoon is verantwoordelijk voor het collecteren van het geld
  • De betaling wordt bij voorkeur via Tikkie uitgevoerd tussen HC & FC Victoria en de contactpersoon van het team bij het inleveren van het volledige bestelformulier. Dit betekent dat de betaling voor het team in één keer wordt afgerekend.
  • Alleen een volledig ingevuld bestelformulier en na ontvangst van het correcte geldbedrag wordt de bestelling in behandeling genomen door ondergetekende.
  • De kledingcommissie zal de contactpersoon informeren over de status van de bestelling.
  • De kledingcommissie zal de contactpersoon informeren wanneer de bestelling gereed is om opgehaald te worden.

  Voor verdere informatie neem contact op per email: kleding@victoria1893.nl

  INDIVIDUELE BESTELLINGEN - gebruik hiervoor code: VICTORIA

  Natuurlijk is het ook mogelijk om individueel als Victoria lid een bestelling te plaatsen via een eigen Victoria webshop binnen voetbalshop.nl.  Leden krijgen:

  • 0% korting op de wedstrijd tenues EN
  • 10% korting op de overige Victoria kleding 
  • Het drukken van initialen op de kleding is mogelijk, maar vallen buiten de korting.

   

  Selectie- en opleidingsteams

  Voor alle selectie- en opleidingsteams geldt dat zij tot nader bericht van hun trainer of teamleider geen bestellingen voor hun wedstrijdtenue en trainingskleding hoeven te doen via voetbalshop.nl. Deze worden apart besteld.

   

  Speciale regeling voetbalshop website: korting voor jou en extra opbrengst voor Victoria  

  De afspraken die we hebben met Badge (voetbalshop.nl) zijn gunstig voor onze club. Behalve hun vaste jaarlijkse sponsoring, krijgen Victoria leden 2 keer per jaar mooie aanbiedingen van Voetbalshop.nl. Ook krijgt de club een klein deel van de omzet voor alle bestellingen via voetbalshop.nl.BESTEL WEL ALTIJD VIA DE LINK OP DE WEBSITE VAN VICTORIA HIERVOOR.

  Hiermee kan de club weer investeren in faciliteiten en evenementen ten behoeve van onze leden. Het bestuur wenst daarom dat haar leden gebruik maken van deze mogelijkheid om de club te steunen.

  ZOMER ACTIE - 20% korting

  Alle (ouders van) leden kunnen per direct gebruik maken van de speciale kortingsactie van 20% die geldig is tot 22 september (CODE VIC-ZOMER17) a.s. voor de algemene webshop van www.voetbalshop.nl. Deze is voor alle leden voor het bestellen van bijvoorbeeld je nieuwe voetbalschoenen, scheenbeschermers of keepershandschoenen (niet zijnde voor afgeprijsde artikelen of de Victoria - voetbalshop website).

   

  SPONSORING

  Victoria biedt sponsors de mogelijkheid om de trainingspakken van teams te sponsoren. Dit kan per team of voor meerdere teams tegelijk. Naast de aanschaf van de trainingspakken (door de teams zelf of door de sponsor) is de sponsor een sponsorbijdrage verschuldigd aan de vereniging vanaf € 150,- (afhankelijk van de grootte van een team) tot 300,- per team. Ook worden de extra drukkosten in rekening gebracht. Voor het sponsoren van het wedstrijdshirt gelden aparte afspraken. Neem voor meer info contact op met de sponsorcommissie

   

  Pas momenten:

  Bij twijfel is het mogelijk de wedstrijdkleding en trainingstenues te passen. Deze dagen zijn paskleding beschikbaar voor spelers in het clubhuis:

  • 1 September 17:00 - 19:00
  • 4 September 17:00 - 19:00
  • 6 September 17:00 - 19:00
  • 8 September 17:00 - 19:00

  Voor verdere informatie neem contact op per email: kleding@victoria1893.nl

   

  BIJLAGE: BESTELLIJST (VOOR TEAMBESTELLINGEN)