• THE GOOD OLD

  TTijdens dit internationale J09 en J011 voetbaltoernooi op zaterdag 31 maart en zondag 1 april ontvangen we 48 teams van BVO's en amateurclubs uit binnen- en buitenland. Een commissie van 9 man is op dit moment al druk bezig om dit toernooi te organiseren. Maar daarnaast is nog meer hulp nodig, zoals gastgezinnen, kassamedewerkers, lunchhulp, omroepers, teambegeleiders etc. Binnenkort horen jullie meer en gaan we jullie ook meer vertellen over het deelnemersveld van dit jaar.

  Speelschema
  Nog niet bekend

  Locatie
  Alle wedstrijden zullen plaatsvinden op het sportpark Loosdrecht aan 't Jagerspaadje 26 in Loosdrecht.

  Parkeren
  Op het sportpark Loosdrecht zijn twee grote parkeerterreinen aanwezig. Het parkeerterrein tussen HC & FC Victoria en HMHC  is tijdens The Good Old by Lakes afgesloten voor bezoekers van het toernooi. Verkeersbegeleiders zullen de bezoekers begeleiden naar de andere parkeerplaats.

  Vervoer
  Gezien de verwachte bezoekersaantallen verzoeken we leden van Victoria en bezoekers uit de omgeving zo veel mogelijk om met de fiets te komen.

  Entree
  Om dit toernooi mogelijk te kunnen maken zullen wij beide dagen entree vragen aan alle bezoekers van Euro 3,- per persoon.

  Uitslagen live volgen?
  Op het toernooi zullen de uitslagen en stand live worden weergegeven. De live standen zijn ook te volgen via de smartphone via https://tinyurl.com/mtpxqds

  Vragen? Heb je vragen over het toernooi? Wil je je aanmelden als vrijwilliger of als gastgezin? Neem contact met de commissie via goodold2017@gmail.com