•  

  VOETBALLEN BIJ HC & FC VICTORIA

   

  Meld je aan. 


  Senioren - Veteranen -

  VOVC -Victoria ouderen competitie

  Jeugd 

  Middle Stars - Little Stars 

  HOUDT STEEDS TEZAMEN

 •  

  HET DEFINITIEVE TRAININGSCHEMA 2017-2018

  Let op:

  • Er zijn nog twee vacatures waar momenteel hard aan wordt gewerkt.
  • De Victoria Soccer Academy op vrijdag start op 29 september. Zie hieronder.

   

  TEAMS SENIOREN EN JEUGD

  De trainingen starten vanaf 4 september voor alle teams, m.u.v. de middle & little stars. De selectie- en opleidingsteams wiorden via hun trainer geïnfomeerd als eerder dan 4 september gestart wordt.  

   

  LITTLE & MIDDLE STARS

  De reguliere trainingen voor onze jongste leden (MS & LS) starten woensdag 13 september op veld 1a en veld 1b.

  De trainingstijden voor deze groep:  

  GROEP 1 (MS & LS) : 13.45u - 14.30u - LS-Brazilië, LS-Zwitserlans, LS- Schotland, MS-Manchester United, MS-Manchester City, MS-Chelsea, MS- AS Roma

  GROEP 2 (MS & LS) : 14.45u - 15.30u - LS-Nederland, LS-Uruguay, LS-Frankrijk, MS-Bayern, MS-Dortmund, MS-Palermo, MS-Celtic

  GROEP 3 (MS & LS) : 15.45u - 16.30u - LS Italië, LS-België, LS- Engeland, MS-Real Madrid, MS-Barcelona, MS-Napoli, MS Anderlecht

   

  Nieuw: Victoria Soccer Academy

  Op vrijdag 29 september gaan we van start met de Victoria Soccer Academy (VSA).
  De Academy is bedoeld voor voetballers van breedte?? en opleidingsteams van O8 t/m O15. Voor de meisjes t/m de MO11. De trainingen zullen verzorgd worden door trainers van Victoria onder begeleiding van het Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw Yassine Hamami. Het trainingsprogramma wordt door Yassine in samenwerking met Paul Voois (Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw) in elkaar gezet.

  Er zal getraind worden in een najaarscyclus en een voorjaarscyclus. De trainingen zullen zich voornamelijk richten op techniek waarbij de individuele ontwikkeling van de speler voorop staat. Lijkt het je leuk om een extra training te krijgen geef je dan snel op voor het najaarsprogramma (11 weken). De inschrijvingstermijn sluit woensdag 20 september. Wij zullen daarna afhankelijk van het aantal deelnemers de het trainingsschema voor de vrijdag bekend maken. De trainingen van een uur zullen in ieder geval plaatsvinden op vrijdag tussen 16:00uur en 20:00uur waarbij de jongste groepen het eerste zullen starten.

  De VSA is geen verplichte training maar wanneer jij je aanmeldt, word je geacht dat je de gehele module van 11 weken afmaakt. De aanmelding is individueel, dus niet per team.

  Er is geen extra bijdrage verschuldigd voor deelname aan de Victoria Soccer Academy. Met de introductie van de VSA geven we uitvoering aan onze ambitie om voor alle jeugdleden goede en voldoende trainingen te faciliteren zodat een ieder zich op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen.

   

  Inschrijven

  Vanaf nu kun je (je kind) direct inschrijven. Dat kan alleen via email op het adres vsa@victoria1893.nl.
  Geef je naam, je huidige team, telefoonnummer en emailadres door.

  De inschrijving sluit woensdag 20 september. Aan het begin van de week van 25 september zal de TC het trainingsschema bekend maken.

   

  KLIK HIER VOOR HET TRAININGSSCHEMA VERGROOT IN ANDER SCHERM