• Victoria door KNVB erkend als lokale jeugdopleiding

    Als eerste voetbalvereniging in het Gooi en omstreken is de jeugdopleiding van  HC & FC Victoria door de KNVB erkend als Lokale Jeugdopleiding. Op zaterdag 21 mei werd die erkenning formeel overhandigd. Aan de erkenning ging een audit vooraf.  Uit het auditrapport: ??Op basis van de audit kan worden geconcludeerd dat HC & FC Victoria 1893 beschikt over een ambitieuze jeugdopleiding, die met veel betrokkenheid wordt gedragen in de vereniging. Er is veel waardering voor de volgende punten:

    • Het professionele kader voor selectieteams en niet-selectieteams.
    • De innovatieve houding van de club, waar het initiatief voor Young Star-team een mooi voorbeeld van is.
    • De betrokkenheid van het bestuur en de technische commissie bij het ontwikkelen van de jeugdopleiding.??

    Jan Willem Jonkman, voorzitter HC & FC Victoria: ??We zijn trots op dit resultaat, en gemotiveerd verder te professionaliseren. Uiteraard gaf de auditcommissie ook een aantal aanbevelingen mee. De Technische Commissie pakt de aanbevelingen op, in het streven op termijn erkend te worden als Regionale Jeugdopleiding. ??