• Daar zijn we weer! Het was een zomer lang genieten voor de redactie. O, afzien. Natuurlijk, afzien, want we mogen het krantje niet maken.

  We hebben ook een hoop nieuwe abonnees, die wij bij dezen van harte welkom heten! 

  De eerste wedstrijden zijn dit weekeinde gespeeld. In zowel beker- als competitiewedstrijden is de gehele seniorentak nog ongeslagen! Sterker nog, er werden door vier teams maar liefst tien punten behaald. En de Veteranen wonnen hun toernooi ook nog eens. Het nieuwe zaterdag 3 wist in hun eerste wedstrijd direct te winnen, van harte mannen! Wat een weekeinde...

  Leest u alles over de nieuwe helden op de velden in bijgaande Victoriaan! En als u dan toch aan het lezen bent, bestelt u gelijk het boek over Victoriaan Fons Stoffels, die furore maakte in Amerika.

  Met vriendelijke groet,

  De redactie
   

  Lees hier De Victoriaan 59