• Middernachtelijke uurtjes voor de redactie, maar uiteindelijk staat er weer een heleboel letter en plaat in het \'krantje\'. Joris Kreugel heeft weer fantastische foto\'s gemaakt, en bovendien een puike pot gefloten. Hulde daarvoor.

  In het krantje leest u de verslagen van - natuurlijk - het eerste, dat waarlijk op stoom is gekomen. Dat komt misschien wel mede door Remy de Wilde, die deze zomer op het oude nest neerfladderde na een avontuur bij FC Utrecht. Hugo Vloon stelt hem voor.

  Ook zondag drie komt met een verslag, net als twee en vier. Extra hulde voor zondag twee, die in de prille start van het seizoen al drie scheidsrechters wisten te leveren. Dat zal hen vast op extra biertjes komen te staan tijdens het Oktoberfest van 8 oktober. De \'kaartverkoop\' vangt bijna aan...

  Tot slot: u zult misschien de standen missen in het krantje. Dit werkje hield de redactie dusdanig bezig dat het wel zin moet hebben om te plaatsen. In een wereld waarin de standen met een druk op de knop op je smartphone op te roepen zijn, had dat vooralsnog geen zin meer.

  Wie tot dusver nog gelezen heeft, hulde. U mag bijna klikken op de titel, waarmee het blaadje wordt geopend. Nu dus!

  De redactie

  Lees hier De Victoriaan 60