• De Victoriaan 68

  Met een nog hete aardappel in de holle kies typt uw hoofdredacteur deze inleiding. Soms komt de Victoriaan wat vroeger, soms komt die wat later. 

  En nu is hij met alle recht wat later, want de redactie wachtte nog even op het slot van het zinderende detectiveverhaal uit Turkije: zouden Arjan en Marjan nog een andere hotelgast vinden? U ziet het in deze Victoriaan.

  Net als een leuke Kersenpit over een zondag met jetlag op het Jagerspaadje, een verslag van Hugo Vloon over het zaalvoetbal. De man die een \'aanzienlijke rol\' in de overwinning van Victoria 2 speelde (bron: Hugo Vloon), zet de boel op scherp! Verschuilen achter vroegtijdige publiekswissels is een no-no.

  Dat is ook een wijze les voor de Veteranen: die lieten zich allemaal massaal \'publiekwisselen\', waardoor hun wedstrijd werd afgelast. Desalniettemin toch weer een aardige column vanaf de zijlijn...

  En vanavond gaan we gewoon trainen. Niet voor onszelf, maar om Pierre van Hooijdonk te evenaren! Huh? Koen van Boxmeer legt het uit. 

  Veel leesplezier, blauw-witte rakkers!

  Lezen maar!

  De Redactie

  P.S.

  Daahaag.

  Lees hier De Victoriaan 68