• De Victoriaan 69

  Vandaag een krantje met geweldig nieuws! De eerste sponsoren voor de bingo melden zich massaal aan. De allereerste sponsor wordt in het zonnetje gezet, zoals dat hoort.

  De vets, Victoria 2 zaterdag en Victoria 3 leverden prachtige verslagen, de andere elftallen smachten kennelijk naar de winterstop om ook even het vulpotlood te mogen bijladen. Of zou een en ander te maken hebben met het feit dat die teams verloren deze week?

  Cor zat in Vanaf de Zijlijn langs de zijlijn, hoe kan het ook anders, en de Kersenpit zat in de ArenA en verwonderde en bewonderde volop. Een geweldig lezen weer van twee van de vulpotloden waarvan een ieder hoopt dat die nimmer opraken. 

  Lezen maar!

  De Redactie

  P.S.

  Er werd gesmacht naar een vervolg van de fotoreportage van (M)Arjan en het verlaten vakantieoord, en de mailboxen stroomden vol. Opvallend genoeg kwamen die verzoeken van precies die lezers die na een foto van hun eigen mombak de redactie vermanend mailen.
   

  Lees hier De Victoriaan 69