• Deze week was uw redactie weer bezig met vele Victoriaanse dingen, zoals de ALV - waar wat mij betreft meer van onze geweldige leden acte de presence mogen geven - en de aankomende Kerst- en Wildbingo. De opbouw is op het moment dat ik dit tik al begonnen op \'t Jagerspaadje, wat wordt dat weer een feest. 

  Deze Victoriaan staat bartsenvol met lezenswaardige artikelen. In Nederland mag alleen het NRC over Football Leaks publieren dacht u? Nee hoor, onze Cor Winkel doet ook een duit in dit zakje. Zolang dat zakje zich maar via een kerstboomholdingstructuur maar op de Maagdeneilanden bevindt. 

  Natuurlijk ook een verslag van ons vlaggenschip, waarin Ben \'de spijker\' Sarfati zijn pen heeft gebruikt om de doelpuntrijke zege tegen Jos Watergraafsmeer te beschrijven. Leesvoer genoeg dus.

  Lezen maar!

  De Redactie

  P.S. Mocht u het leukste inkijkje in heel het Hilversumse voetbalwereldje willen, overweeg dan eens een lidmaatschap van de Facebookgroep Voetbal Hilversum aan te vragen. Daarin vindt u gedurende de hele week nieuws van de Hilversumse velden.
   

  Lees hier De Victoriaan 71