• Wat was het - burp...- wat was het - burp... - weer geslaagd. De Bingo was mooi, fijn en top. Het heeft geleid tot veel stukken van diverse schrijvers, met ieder hun eigen invalshoek. En wat een leuke foto\'s heeft het opgeleverd!

  Ook verslagen natuurlijk: Zaterdag 3, het nieuwste elftal van onze zaterdagtak, sluit de eerste seizoenshelft af en kijkt terug op een bijzonder geslaagd debuut. Zondag 4 heeft een echte thrillerauteur in de gelederen, dus dat het verslag spannend en goed geschreven zou zijn stond al vast. Dat het echter ook een mathematisch kantje zou krijgen, daar hadden de pennenlikkers van de redactie niet op durven hopen.

  En ook een ingezonden mededeling vanuit U. over het deplorabele gedrag een onzer leden. 

  Lezen maar, jongelui!

  De Redactie

  P.S. De Redactie raadt u af om Ristorante Pepe in de hoofdstedelijke Jordaan te bezoeken. De 25% korting wanneer u Pep heet, weegt niet op tegen het spektakelstuk de dag na de maaltijd. 

  Lees hier De Victoriaan 72