• Het slot van het winterseizoen is daar, en dat betekent een hoop. Dat de Cricketers ons vanaf het voorjaar weer gaan vergezellen aan de bar en op de velden, dat wij Kerst gaan vieren, dat wij de voetbalschoenen wegleggen, dat wij elkaar aflebberen om 00:00 uur over een dag of negen, dat wij een luttele uren later de schoenen weer onder binden, en dat de redactie een welverdiende rust tegemoet gaat. Het is winterstop.

    In de laatste Victoriaan van dit jaar het vervolg op de ingezonden brief van vorige week, en verslagen van twee van de drie wedstrijden die werden gespeeld deze week: Zaterdag 2, Zondag 2 en de Veteranen traden aan. De Veteranen hebben helaas de deadline ter verzending gemist, maar dat verslag houdt u natuurlijk van ons te goed. Normaliter  is het missen van die deadline geen groot bezwaar, maar nu uw hoofdredacteur met koorts op bed ligt, is dat even anders.

    Tevens een brief uit het hart van Hugo Vloon, die aandacht vraagt voor Noah van den Hoek, het zoontje van de voorzitter van BZC Jeroen van den Hoek. Deze 4-jarige worstelt met een vreselijke ziekte, en kan alle hulp goed gebruiken. Graag ook úw aandacht dus, nadat vele andere Hilversumse voetballers u voor gingen.

    Fijne feestdagen, en tot snel.

    De Redactie

    Lees hier De Victoriaan 73