• THE GOOD OLD zoekt vrijwilligers!

  Beste Victoriaan,
   
  In het paasweekend van zaterdag  15 en zondag 16 april willen wij het roemruchte The Good Old Toernooi 2017 organiseren. Of het ons gaat lukken is nog onzeker. Daar hebben we hulp bij nodig!
   
  Wat is het?
  The Good Old is een gewaardeerd toernooi dat al 14 jaar door Victoria wordt georganiseerd. Zowel landelijke als internationale clubs spelen een toernooi voor de O9-1 en O11-1 teams. Amateur teams en teams uit het betaald voetbal nemen deel. Zo komen dit jaar onder andere PSV, Feyenoord, ADO Den Haag, Schalke \'04, Anderlecht en Brondby naar Hilversum! Twee dagen staat Victoria in het teken van sportiviteit, gezelligheid en voetballen. Het zijn twee unieke dagen.
   
  Hoe kun je helpen?
  Op de dagen zelf is natuurlijk behoefte aan veel vrijwilligers. Maar nu zijn we dringend op zoek naar een groep enthousiaste Victorianen die ervoor zorgt dat de organisatie van het toernooi van de grond komt. Draaiboeken zijn gereed, maar er moet nog veel gebeuren.
   
  Wij zijn dringend op zoek naar de invulling van de volgende functies:
   
  Toernooi Directeur: Jij bent het gezicht van The Good Old en overziet alle activiteiten die nodig zijn; de centrale persoon die alle activiteiten overziet, coördineert en kan begeleiden.
   
  Coördinator Teams. Zonder teams geen toernooi. Jij bent verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van alle activiteiten met betrekking tot de deelnemende teams, zoals vervoer naar Hilversum, ontvangst, regelen van gastgezinnen, hotels. Je bent tevens de contactpersoon richting de organisatie die het deelnemersveld regelt.
   
  Coördinator Algemeen Secretariaat. Om het toernooi soepel te laten verlopen moet er ook veel georganiseerd worden buiten de wedstrijden om. Jij zorgt voor de ondersteunende operatie voor deze twee dagen, denk aan de lunch, de prijsuitreiking, een loterij. Maar ook voldoende lunchbonnen, ballen, hesjes, gevonden voorwerpen, EHBO etc. Jouw team is het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezigen tijdens de toernooidagen. De activiteiten voor het wedstrijdsecretariaat vallen hierbuiten, daar is al een team voor gereed.
   
  Coördinator Accommodatie/Facility. Het toernooi wordt georganiseerd bij Victoria, maar we werken ook samen met O.S.O. en HMHC. Jij organiseert alle activiteiten die betrekking hebben op de inrichting en aankleding van het terrein. Van parkeerwacht tot aan schoonmaak. Maar ook het plaatsen van verkeers- en wegwijzerborden en de opbouw van stands.

  Coördinator vrijwilligers. Op deze toernooi dagen zijn vrijwilligers nodig: voor de gastgezinnen, voor de lunch, bij de entree, teambegeleiders, speakers, etc. Jij zorgt voor de werving en aanwezigheid van alle vrijwilligers, en informeert ze over hun taken.
   
  Penningmeester en Commercie. Zonder budget en sponsoring geen mooi toernooi. Natuurlijk is er een basis budget beschikbaar vanuit Victoria, maar er is ook sponsoring (geld of natura) nodig. Jij zorgt voor goede sponsoren voor bijvoorbeeld kleding voor vrijwilligers, lunch, etc. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de algehele budgetplanning en financiën gedurende de toernooidagen.

  Hoeveel tijd kost het?
  De dagen rondom het toernooi zal je druk zijn met allerlei activiteiten. Ga er vanuit dat je vanaf vrijdag 13 april (opbouw toernooi) tot en met maandag 17 april (afbouw toernooi) bezig bent. Dat is met Pasen. In aanloop naar dit toernooi is het afhankelijk van je rol en ervaring hoeveel uur je nodig hebt.
   
  Heb je interesse?
  Wil je graag meewerken aan dit toernooi, stuur dan een mail naar goodold2017@gmail.com. Geef aan welke functie je voorkeur heeft en geef daarbij een korte toelichting. Heb je vooraf vragen? Neem dan contact op met Pieter Beulens, pieter_beulens@hotmail.com of 06-53219337.
   
  De deadline voor aanmelden is dinsdag 17 januari. Dat is snel, maar we moeten tijdig starten met de voorbereidingen voor dit toernooi. In de week van 23 januari nemen we contact op met alle geïnteresseerden over het mogelijke vervolg.
   
  We zien jullie reacties graag tegemoet!
   
  Met sportieve groet,
   
  The Good Old Commissie