• Nou, de mannen zijn wedergekeerd! De selectie was onder begeleiding van enkele bestuursleden én een reizende reporter van de Victoriaan naar Albufeira afgetogen voor een trainingskamp. Even de neuzen dezelfde kant opzetten, gezamenlijk naar die stip op de horizon werken, nieuwe tactieken tegen elkaar aanhouden, en meer van dat guitige managementspeak. De reizende reporter Jennifer Ros was er bij en schreef op.

    Natuurlijk ook nieuws van de Veteranen in de nieuwsflits van de snelste priksleeër in zijn leeftijdscategorie, Ben Hulscher. Het verslag van de twee Gooische R-en van de eigen wedstrijd, enzovoort!

    De winnaar van de kleurplatenwedstrijd van vorige week wordt pas volgende week bekendgemaakt, omdat de jury een glas cola over de vier platen op de shortlist heeft laten vallen. Bij dezen dus de oproep aan Martijn van Lambalgen, Micke van Gelder, Sander Kooistra en Basje Kreugel om een nieuwe plaat in te sturen. Het thema is: lente. Succes!

    De Redactie

    Lees hier DE VICTORIAAN 76