• Op de redactie is de polonaise inmiddels ingezet. Deze jubelstemming heeft niks te maken met carnaval dit weekend, maar met het feit dat dit de laatste week was dat we het zonder onze hoofdredacteur moesten stellen. Na drie weken welverdiende vakantie in de VS komt hij weer naar huis. 

    Ook bij de selectie zit de sfeer er goed in. De prestaties van Victoria 1 en 2 zijn uitstekend te noemen. De mannen van de selectie schrijven enthousiast over hun prestaties. Bij de Veteranen gaat het voetballend wat minder, maar in deze Victoriaan leest en ziet u dat het daar wat betreft de gezelligheid wel goed zit. Naast deze teams hebben ook zondag 2zondag 3 en het zaalteam de moeite genomen een wedstrijdverslag te schrijven. Cor en Ben zijn ook weer van de partij met hun vaste rubrieken. 

    Veel leesplezier!

    De Redactie

    Lees hier de Victoriaan 81