• Ik mag weer aan de bak! En dus mag ik u vertellen over dit redelijk dunne krantje, met wel degelijk bijzonder lezenswaardig materiaal. Wat dacht u van het verslag van Rik Lettenboer over de pot waarmee ons eerste zich bovenaan de competitie meldde? Afgelopen zaterdag werd namelijk de koppositie gepakt door ons eerste, u leest er alles over in deze editie. Ook Vanaf de Zijlijn besteedt aandacht aan het swingende spel van ons eerste. Leuk om te bespreken langs de zijlijn a.s. zaterdag om 14:00 uur bij FC Hilversum, als u het vlaggenschip komt aanmoedigen.

  Ook weer een leuke Kersenpit die voor de fans van het voetbal uit Rotterdam-Zuid vast leuk om te lezen zal zijn. Hugo Vloon vertelt u over de wedstrijd van ons zaalteam, die de slag weer te pakken lijken te hebben.

  Helaas geen verslagen van het derde en vierde die wel degelijk aan de bak moesten. Hun resultaten vindt u, in het ook al door mij geschreven*, voorwoord in het krantje. 

  Veel leesplezier!

  De Redactie

  * Waar Pepijn Hek de afgelopen weken mij meer dan uitstekend heeft vervangen, ligt hij inmiddels al een week ziek in bed. Beterschap vanaf deze plek. 

  Lees hier DE VICTORIAAN 82