• Wat is het krantje weer vol! Dat u nog tijd had voor het schrijven van al dat materiaal te midden van al het verkiezingsgeweld moge een wonder zijn, maar ons krantje is juist daardoor weer lekker dik geworden.

    Natuurlijk nieuws van zaterdag 2 dat ondanks de personele problemen nu echt richting kampioenschap stevent, maar ook een verslag vanuit de zaal waar enkele Victorianen ons eigen zaalteam hebben afgedroogd. Hoe dat zit leest u in het verslag van Hugo Vloon. Ook nieuws van zondag 3, dat weliswaar veel scoorde, maar nipt verloor.

    De veteranen hebben wél ontdekt hoe te winnen, iets wat ons eigen dameselftal inmiddels al een tijdje weet. Want u leest in dit krantje veel over onze eigen voetbalvrouwen. Bijzonder leuk om te lezen, en de redactie nodigt u dan ook direct uit dat te gaan doen: lezen!

    De Redactie

    Lees hier DE VICTORIAAN 84