• Nog net op de trainingsavond: een nieuw krantje. Vanuit het hart van het paviljoen waar een stevige vergadering het krantje enigszins ophield. Maar u kunt nog net voor middernacht alles lezen over de overwinning van ons vlaggenschip op Wartburgia, of het korte verslagje van Victoria 3 op de voorpagina.

    Ook weer een verslag vanuit de zaal, waar het allemaal wat stroef loopt. Zondag twee staat na winst weer op een derde plek en draait zelfs mee om het kampioenschap, wat alles te maken zal hebben met de opperbeste sfeer.

    De Kersenpit besteedt aandacht aan de skitrip van de Veteranen, waarbij de sfeer bij het twintigtal trotse Victorianen goed wordt belicht. Je zou er haast meer over willen lezen; zeker over het jackie van Wilco Brouwer. Helaas kan dat niet, maar er zijn wel beelden op YouTube, waaruit de sfeer duidelijk naar voren springt. De link vindt u onder de Kersenpit. 

    Special reporter Hugo Vloon bezocht voor de Victoriaan de wedstrijd tussen het Hilversums elftal en AFC Ajax, dat een aantal maatjes te groot was voor de Hilversumsen. De fantastische organisatie moet genoemd en geroemd worden. 

    De Redactie

    Lees hier DE VICTORIAAN 85