• De feestvreugde over de resultaten van ons vlaggenschip blijft aanzwellen, en in de krant en wandelgangen wordt het kampioenschap al een zekerheidje genoemd.

   

  Wie beter dan een nuchtere Tukker om dat Gooische enthousiasme in te tomen en de beentjes weer op de grond te krijgen? Sluitpost Rik Letteboer geeft zijn visie over dit seizoen in het krantje, in antwoord op vragen van Hugo Vloon.

  Ook elders heerst feestvreugde, namelijk op de redactie van dit krantje, toen wij de hoeveelheid verslagen en stukjes voor deze week binnen kregen. Het stuk wat er tussenuit springt is afkomstig van Peter Samuel die ons langs memory lane neemt na een bezoek aan ons florerende vlaggenschip twee weken geleden. 

  Daarmee wil ik niets af doen van onze gebruikelijke scribenten Nelis en Cor, die weer van zich laten spreken met vlotte en interessante columns. Het verslag van Uno aan de hand van Nunu is pure poëzie.

  Behalve het vlaggenschip floreert ook het vrouwenvoetbal, dat dit krantje maar liefst van vijf pagina\'s voorziet! Geweldig leuk dat deze relatief jonge tak van de senioren de draai nu al lijkt te hebben gevonden. 

  Verder nog veel verslagen, foto\'s en culinaire kooktips, naast de wekelijkse sudoku en verbind-de-puntjes natuurlijk. Geeft u vanavond Wout allemaal een handje om die andere feestvreugde nog eens te vieren?

  Lezen dus maar!

  De Redactie

  Lees hier DE VICTORIAAN 786