• Een editie om digitaal te beduimelen dit komende Paasweekeinde. Want de Victoriaan is werkelijk waar bomvol deze week. Natuurlijk alles over de eclatante zege van ons aller vlaggenschip, maar ook overig selectievoetbal, jeugdvoetbal, zaalvoetbal, Veteranenvoetbal en vrouwenvoetbal komen aan de orde. 

    Al met al een kampioensnummer, door het kampioensverslag van onze JO 19 - nog even wennen aan die nieuwe manier om de A1 aan te duiden mijn inziens -, en de naderende kampioenschappen van zaterdag 2, 1 en zelfs Vrouwen 2. Het kan haast niet gekker...

    Daarbij de vaste rubrieken Vanaf de Zijlijn en De Kersenpit (de redactie ligt eerlijkheidshalve nog dubbel om die van vorige week), en ook Peter Samuel heeft de pen weer opgepakt. Ditmaal over (de geschiedenis van) de schrijvende voetbalamateur.

    Vanaf deze plek feliciteert de redactie de heren van JO 19 van harte, en tot snel bij de senioren!

    De Redactie

    Lees hier de Victoriaan 88