• Een paasweekeinde, dus een dun nummer? Neuh... Het krantje staat weer prettig vol. De Veteranen speelden en stuurden natuurlijk weer een lezenswaardig verslag in, compleet met opstelling en wissels.

    Ook weer een alleraardigst stukje Vanaf de Zijlijn, over \'s lands beste scheidsrechter. Peter Samuel heeft weer een interessant inkijkje in de roemrijke historie van onze seniorentak. De Kersenpit is er een weekje niet, maar de laatste pagina wordt eervol opgevuld door een verslag van de halve finale voor de beker van onze Hilversumse voetbalvrienden Altius.

    Verder nog de mededeling dat u zich vanavond in het paviljoen kan melden voor een gebakje, omdat een van de grootst Victoriaharten weer een jaartje ouder is geworden. 

    Have fun!

    De Redactie

    Lees hier de Victoriaan 89