• Oproep van en voor Senioren via Victoriaan 91

  De Victoriaan streeft ernaar altijd barstensvol te staan met positieve en leuke verhalen. Voor het eerst wordt daar nu van afgeweken...

  Het is vijf voor twaalf voor onze geweldige leden op de zondag. Zoals het er nu naar uitziet is de zondagtak op sterven na dood. De afgelopen maanden zijn met veel moeite iedere keer de elftallen aangevuld tot een daadwerkelijk elftal. Zelden staan er complete teams op het veld, en jammer genoeg moeten er veel te vaak wedstrijden worden afgezegd. Zo kan het dus niet langer. De redactie leent zich graag als orgaan voor deze noodoproep. 

  Niet alleen de lust voor het voetballen lijkt weg te zijn, ook de lust voor het schrijven verdwijnt langzamerhand bij de mannen. Het enige verslag wat u in dit krantje aantreft is van onze onvolprezen barvrouw, over het steeds fanatieker wordende Dames 2.

  Verder alleraardigste stukjes van Cor en Peter Samuel. Het lezen meer dan waard, dus doet u dat vooral!

  De Redactie

  Lees hier de Victoriaan 91