• En de kampioensbeker gaat naar .................de jongens van JO15-3.

    En de kampioensbeker gaat naar .................de jongens van JO15-3. Na een wat moeizame start aan het begin van het seizoen, kwamen de mannen bijna ongeslagen terug in de voorjaarscompetitie. Met mooie doelpunten, goeie reddingen, geluksschoten en ondanks gemiste kansen werden vele wedstrijden gewonnen. Dit alles onder de bezielende leiding van coach Norbert, die met geduld en goede raad de jongens elke keer weer naar de overwinning leidde.
    Wij, als ouders aan de zijlijn, zagen het teamgevoel en enthousiasme groeien naarmate het kampioenschap in zicht kwam. En ja, tijdens de een na laatste wedstrijd was het zover; JO15-3 winnaar in de poule met 3 punten voorsprong op de tweede. Een prachtig resultaat waar we trots op zijn.