• Op zaterdag 24 juni organiseert de Hilversumsche Cricket Club een cricket clinic voor de jeugd op de velden van Victoria. De clinics zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar oud. Doel is om de jeugd kennis te laten maken met deze unieke sport die in de zomermaanden op de velden van Victoria wordt beoefend.

  De clinic begint om 13.30uur en duurt ongeveer een uur. Dus voor de start van het VOVC toernooi. Je zelf vooraf aanmelden is niet nodig.

  Tijdens de clinic zal er Smash cricket gespeeld worden. Dit is een supersnelle spelvariant op het oorspronkelijke cricketspel. Je speelt met zachte ballen (er kunnen meerdere ballen in het spel zijn!). Je bat (slaat) in tweetallen. Iedereen komt aan de beurt met slaan, maar je staat ook in het veld (fielder) en gooit de bal aan (als bowler).

  Alle benodigdheden voor het spel zullen tijdens de clinic aanwezig zijn (Cake & cucumbersandwiches).

  Naast deze clinic zullen er ook clinics worden georganiseerd op de volgende dagen:

  - Zondag 2 juli – vanaf 10.00uur

  - Zondag 9 juli – vanaf 10.00uur

  De clinics zijn gratis. Dus kom allen om te spelen, te kijken of te helpen. Je hoeft voor deelname aan deze clinic geen lid te zijn van Victoria dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!!

  Wil je meer weten over smash cricket of cricket voor de jeugd?

  Lees dan bijgaande brochure of kijk de video

  Smash cricket brochure

  Smash cricket video

  De Hilversumsche Cricket Club

  Sinds 2015 heeft de Hilversumsche Cricket Club onderdak gevonden bij Victoria. Nu is het tijd samen aan de slag te gaan. De senioren (dames en 2 herenteams) heeft u misschien al eens langs zien komen. Zij spelen op veld 5 van H.C. & F.C. Victoria, waar ook de oefenkooi staat. Dit jaar willen we gaan beginnen met de jeugd. De Smashcricket clinics zijn de eerste aanzet. Na deze drie sessies gaan we kijken hoe we het beste een vervolg aan de cricketactiviteiten kunnen geven.

  Voor meer informatie over de clinics of spelen bij de Hilversumsche Cricket Club kun je contact opnemen met de jeugd contactpersonen van de Hilversumsche Cricket Club.

  - Terrence Holmes

  - Ries Wesdorp

  - +31642213513

  - jeugd@hilversumschecricketclub.com