• Het seizoen is nu echt aanstaande... Zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd van ons vlaggenschip op het programma, dat voor het eerst aantreedt in de tweede klasse op zaterdag. De voorbereiding liet zien tot welk niveau onze mannen in staat zijn, dus dat belooft wat. Zet hem op! El Capitano zet de mannen in ieder geval op scherp in zijn ingezonden mededeling. 

  Het tweede team van de selectie bekert lekker door, maar treft daar tegenstanders die weinig voorstellen. Tussen het voetballen door bleek men tijd te hebben voor het leren van een tentamen, en - getuige de foto - voor het spellen van de initialen van Victoria\'s eigen Godfather.

  Qua lagere senioren gaat het seizoen ook eindelijk echt van start en daarom in deze editie de zeer belangrijke teamindelingen. Je kan tegenwoordig ook kijken in welke WhatsApp-groep je bent ingedeeld, maar soit.

  Blunder van de redactie vorige week: het verslag van de Knoepert bleef ongeopend in de mailbox rusten. Dus deze editie twee verslagen van Rudi en Ruben, in de betere nachtclub bekend als exotisch dansduo RuRu. 

  Piekpoek, koekoek, voor de rest flauwe woordgrappen, een weergaloze Vanaf de Zijlijn, een jaloersmakende Kersenpit en mee

  Deze zin leest niemand dus kan ik hier prima schrijven dat ik wel eens aan een gebruikt wattenstaafje ruik. Vind ik lekker. 

  De Redactie

  Lees hier de Victoriaan 96