• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 39
  17 sep 2018
  Weekbericht 39

  Weekbericht 39Training Victoria Soccer AcademyOok in deze week zullen wij de 1 tegen 1 met een tegenstander van voren centraal stellen. Herhalen van technieken van de voorgaande week in andere oefenvormen om het brein te kunnen blijven activeren. Allereerst het ontwikkelen van de technieken en ..

  Lees verder

  Weekbericht 38
  16 sep 2018
  Weekbericht 38

  Weekbericht 38 Afgelopen twee week hebben wij vooral getraind op het aanvallen en in het bijzonder op alle handelingen in het aanvallen fase 1. De komende week zullen wij het verdedigen in fase 1 centraal staan. Hieraan gekoppeld worden de spelers blootgesteld aan oefenvormen met techniek, 1 tegen 1..

  Lees verder

  Weekbericht 37
  9 sep 2018
  Weekbericht 37

  Weekbericht 37 Afgelopen week hebben wij de trainingen weer opgestart en dit weekend hebben alle teams hun eerste wedstriijden in de benen. In deze trainingsweek zullen wij bij de onderbouw trainingen voornamelijk het aanvallen op eigen helft centraal stellen. Hieraan gekoppeld worden de spelers ..

  Lees verder

 • Weekbericht 36
  2 sep 2018
  Weekbericht 36

  Weekbericht 36 Als vooruitsrevende jeugdopleiding willen wij ook voor komend seizoen de nodige stappen maken m.b.t. de trainingen van de breedteteams. Wij streven ernaar ouders en spelers steeds meer ..

  Lees verder

  Weekbericht 10
  5 mrt 2018
  Weekbericht 10

  WEEKBERICHT 10Training Victoria Soccer AcademyWaar wij voor de vakantie zijn geeindigd met draaibewegingen met een tegenstander in de rug, zullen wij hier weer mee verder gaan. Nieuwe trainingsvormen ..

  Lees verder

  Weekbericht 8
  19 feb 2018
  Weekbericht 8

  WEEKBERICHT 8Training Victoria Soccer AcademyDe laatste training voor de voorjaarsvakantie. Deze training zal in het teken staan van het toepassen van de geleerde vaardigheden van de afgelopen weken ..

  Lees verder

  1 van pagina 7

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com