• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 23
  2 jun 2020
  Weekbericht 23

  WEEKBERICHT 23 Deze week zal de 1 tegen 1 centraal staan, waarbij het voorwaarts passeren wordt toegepast door de speler aan de bal.  Aandachtspunten (teamniveau) VELD IS LAVA niet stilstaan, maar blijven bewegen zonder bal! Schuine TOUWTJES MAKEN passlijn ..

  Lees verder

  Weekbericht 22
  23 mei 2020
  Weekbericht 22

  WEEKBERICHT 22 Deze week zal de 1 tegen 1 centraal staan, waarbij het voorwaarts passeren wordt toegepast door de speler aan de bal.  Aandachtspunten (teamniveau) VELD IS LAVA niet stilstaan, maar blijven bewegen zonder bal! Schuine TOUWTJES MAKEN passlijn ..

  Lees verder

  Weekbericht 21
  18 mei 2020
  Weekbericht 21

  WEEKBERICHT 20 Deze week zal de 1 tegen 1 centraal staan, waarbij het zijwaarts kappen wordt toegepast door de speler aan de bal. Je kunt niet naar voren, maar dient dan de bal te houden door te kappen en te draaien. Aandachtspunten (teamniveau) BOMMETJE MAKEN uit elkaar ..

  Lees verder

 • Weekbericht 20
  11 mei 2020
  Weekbericht 20

  WEEKBERICHT 20 Deze week zal de 1 tegen 1 centraal staan, waarbij het zijwaarts kappen wordt toegepast door de speler aan de bal. Je kunt niet naar voren, maar dient dan de bal te houden ..

  Lees verder

  Weekbericht 19
  6 mei 2020
  Weekbericht 19

  WEEKBERICHT 19 Deze week zal de 1 tegen 1 centraal staan, waarbij het wenden en keren wordt toegepast door de speler aan de bal. Je kunt niet naar voren, maar dient dan de bal te houden door te ..

  Lees verder

  Weekbericht 11
  9 mrt 2020
  Weekbericht 11

  WEEKBERICHT 11 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het breed spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Het herkennen van breed spelen op het moment dat het diep spelen wordt ..

  Lees verder

  1 van pagina 10