• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 10
  5 mrt 2018
  Weekbericht 10

  WEEKBERICHT 10Training Victoria Soccer AcademyWaar wij voor de vakantie zijn geeindigd met draaibewegingen met een tegenstander in de rug, zullen wij hier weer mee verder gaan. Nieuwe trainingsvormen om de hersenen te blijven prikkelen, maar wel een stukje herhaling van de technieken. Belangrijk bij..

  Lees verder

  Weekbericht 8
  19 feb 2018
  Weekbericht 8

  WEEKBERICHT 8Training Victoria Soccer AcademyDe laatste training voor de voorjaarsvakantie. Deze training zal in het teken staan van het toepassen van de geleerde vaardigheden van de afgelopen weken in 3 tegen 3 wedstrijdvormen. Onder hoge weerstand van 3 tegenstanders moet jij met 2 teamgenoten ..

  Lees verder

  Weekbericht 7
  12 feb 2018
  Weekbericht 7

  WEEKBERICHT 7Training Victoria Soccer AcademyMisschien wel het moeilijkste, is de tegenstander die vanuit je rug komt. Je kunt de speler niet zien, maar je moet alsnog de bal weten te houden. Hoe doe je dat? Deze week leer je de benodigde technieken om je uit de druk van tegenstander te kunne ..

  Lees verder

 • Weekbericht 6
  5 feb 2018
  Weekbericht 6

  WEEKBERICHT 6In deze week staat weer het groot houden op helft tegenpartij centraal. Nu wij op de helft van de tegenpartij zijn geraakt is het belangrijk om samen het veld groot te houden om daarmee ..

  Lees verder

  Weekbericht 5
  29 jan 2018
  Weekbericht 5

  WEEKBERICHT 5 Deze week betreft een neutrale week. In deze week heeft de trainer/coach de vrijheid om te bepalen wat het team binnen het aanvallen of verdedigen nog zou kunnen ontwikkelen in de ..

  Lees verder

  Weekbericht 4
  22 jan 2018
  Weekbericht 4

  WEEKBERICHT 4 In deze week staat weer het verdedigen centraal. In de eerste helft van het seizoen hebben wij vooral gefocust op het verdedigen in fase 1. Nu zullen wij focussen op het verdedigen in..

  Lees verder

  1 van pagina 7