• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 46
  12 nov 2018
  Weekbericht 46

  Weekbericht 46 In deze week staat het klein maken van het speelveld centraal. Wij zien dat spelers er steeds beter in slagen om een aanval op te zetten, maar maken de ruimtes onderling nog veel te klein op het moment dat de tegenstander de bal heeft. Allemaal naar de bal bewegen. In deze fase ligt ..

  Lees verder

  Weekbericht 45
  5 nov 2018
  Weekbericht 45

  Weekbericht 45Afgelopen maandag 29 oktober hebben wij een scholingsavond gehad met de assistent-trainers. Dit moet uiteindelijk terug te zien zijn op de trainingen. De trainers gaan met name aan de slag met het snel opgang brengen (praatje, plaatje en daadje) van een training. Ook in deze week ..

  Lees verder

  Weekbericht 44
  28 okt 2018
  Weekbericht 44

  Weekbericht 44 Na een week met weinig voetballen starten wij weer volop met alle trainingen. In deze week staat weer het aanvallen centraal. Spelers zijn gericht bezig om op verschllende manieren de helft van de tegenstander te bereiken. Als de tegenstander van voren komt ligt er mogenlijkheid om ..

  Lees verder

 • Weekbericht 42
  14 okt 2018
  Weekbericht 42

  Weekbericht 42 De laatste week van de eerste cyclus is alweer in het zicht. De eerste 7 weken zijn voorbij gevlogen. Voordat wij volgende week even gas terug nemen, focussen wij deze week nog op het ..

  Lees verder

  Weekbericht 41
  8 okt 2018
  Weekbericht 41

  Weekbericht 41 Na alle festiviteiten van vorige week staat in deze week het aanvallen in fase 1 weer centraal. Nu de spelers enigszins bekend zijn met het groot maken van het speelveld, maken wij een ..

  Lees verder

  Weekbericht 40
  30 sep 2018
  Weekbericht 40

  Weekbericht 40 Deze week, in de week van het jubileum, staan wij niet stil en blijven wij ons verder ontwikkelen. De komenden 2 weken staat het aanvallen in fase 1 weer centraal. Als team maken wij ..

  Lees verder

  1 van pagina 7

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com