• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 12
  18 mrt 2019
  Weekbericht 12

  WEEKBERICHT 12 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk klein houden van het speelveld op de eigen helft. Op het moment dat de bal op eigen helft geraakt is het van belang dat ook de aanvallers de verdedigers ondersteunen. Aandachtspunten teamtrainingenBinnen dit kader zullen ..

  Lees verder

  Weekbericht 11
  10 mrt 2019
  Weekbericht 11

  WEEKBERICHT 11 In deze fase ligt het accent nog steeds op teamniveau op het breed spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Het herkennen van breed spelen op het moment dat het diep spelen wordt belemmerd. Van weinig ruimte naar veel ruimte. Aandachtspunten teamtrainingenBinnen dit ..

  Lees verder

  Weekbericht 10
  3 mrt 2019
  Weekbericht 10

  WEEKBERICHT 10 In deze fase zal het accent op teamniveau liggen op het gezamenlijk klein houden van het speelveld op de eigen helft. Op het moment dat de bal op eigen helft geraakt is het van belang dat ook de aanvallers de verdedigers ondersteunen. Aandachtspunten teamtrainingenBinnen dit kader ..

  Lees verder

 • Weekbericht 9
  25 feb 2019
  Weekbericht 9

  WEEKBERICHT 9 In deze fase zal het accent op teamniveau liggen op het gezamenlijk klein houden van het speelveld op de eigen helft. Op het moment dat de bal op eigen helft geraakt is het van belang ..

  Lees verder

  Weekbericht 7
  11 feb 2019
  Weekbericht 7

  WEEKBERICHT 7 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk diepspelen. De spelers zijn er op gericht een overtalsituatie te creëren door het uitspelen van de directe tegenstander. ..

  Lees verder

  Weekbericht 6
  3 feb 2019
  Weekbericht 6

  WEEKBERICHT 6 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het kunnen passeren van de tegendstand. De spelers zijn er op gericht een overtalsituatie te creëren door het uitspelen van de directe ..

  Lees verder

  1 van pagina 9