• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 22
  27 mei 2019
  Weekbericht 22

  WEEKBERICHT 22 De trainer heeft de vrijheid om aan de slag te gaan met ontwikkelpunten uit voorgaande weken in wisselende oefenvormen die zorgen voor een nieuwe prikkel. 

  Lees verder

  Weekbericht 21
  20 mei 2019
  Weekbericht 21

  WEEKBERICHT 21 In deze fase zal het accent op teamniveau liggen op het gezamenlijk storen op de bal van het speelveld op de eigen helft. Op het moment dat de bal op eigen helft geraakt en dichtbij het doel is het van belang dat de spelers in de buurt van de bal met overtuiging storen op de bal. ..

  Lees verder

  Weekbericht 20
  13 mei 2019
  Weekbericht 20

  WEEKBERICHT 20 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het opzetten van een scoringskans. Op welke wijze zet je samen een scoringskans op en kom je uiteindelijk tot scoren. Het benadrukken van de optimale veldbezetting is hierin belangrijk. Aandachtspunten teamtrainingenBinnen dit kader zullen..

  Lees verder

 • Weekbericht 19
  6 mei 2019
  Weekbericht 19

  WEEKBERICHT 19 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het breed spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Het herkennen van breed spelen op het moment dat het diep spelen wordt ..

  Lees verder

  Weekbericht 15
  8 apr 2019
  Weekbericht 15

  WEEKBERICHT 15 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het opzetten van een scoringskans. Op welke wijze zet je samen een scoringskans op en kom je uiteindelijk tot scoren. Het benadrukken van ..

  Lees verder

  Weekbericht 14
  1 apr 2019
  Weekbericht 14

  WEEKBERICHT 14 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het breed spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Het herkennen van breed spelen op het moment dat het diep spelen wordt ..

  Lees verder

  1 van pagina 11