• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 38
  16 sep 2019
  Weekbericht 38

  Weekbericht 38 In deze week heeft de trainer de vrijheid om aan de slag te gaan met ontwikkelpunten uit voorgaande weken in wisselende oefenvormen die zorgen voor een nieuwe prikkel. De trainer kan ervoor kiezen om verder te gaan met ontwikkelpunten uit het aannvallen en/of verdedigen van de ..

  Lees verder

 • Weekbericht 22
  27 mei 2019
  Weekbericht 22

  WEEKBERICHT 22 De trainer heeft de vrijheid om aan de slag te gaan met ontwikkelpunten uit voorgaande weken in wisselende oefenvormen die zorgen voor een nieuwe prikkel. 

  Lees verder

  Weekbericht 21
  20 mei 2019
  Weekbericht 21

  WEEKBERICHT 21 In deze fase zal het accent op teamniveau liggen op het gezamenlijk storen op de bal van het speelveld op de eigen helft. Op het moment dat de bal op eigen helft geraakt en dichtbij het..

  Lees verder

  1 van pagina 7