• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 11
  9 mrt 2020
  Weekbericht 11

  WEEKBERICHT 11 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het breed spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Het herkennen van breed spelen op het moment dat het diep spelen wordt belemmerd. Van weinig ruimte naar veel ruimte. Met balHet ontwikkelen van van passeerbewegingen met een..

  Lees verder

  Weekbericht 10
  1 mrt 2020
  Weekbericht 10

  WEEKBERICHT 10 De trainer heeft de vrijheid om aan de slag te gaan met ontwikkelpunten uit voorgaande weken in wisselende oefenvormen die zorgen voor een nieuwe prikkel. TRAININGEN

  Lees verder

  Weekbericht 9
  24 feb 2020
  Weekbericht 9

  WEEKBERICHT 9 In deze fase zal het accent op teamniveau liggen op het gezamenlijk klein houden van het speelveld op de eigen helft. Op het moment dat de bal op eigen helft geraakt is het van belang dat ook de aanvallers de verdedigers ondersteunen. Met balHet ontwikkelen van van passeerbewegingen ..

  Lees verder

 • Weekbericht 7
  10 feb 2020
  Weekbericht 7

  WEEKBERICHT 7 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk diep spelen van de spelers aan de bal. De spelers moeten erop gericht zijn om op helft tegenpartij ten allen ..

  Lees verder

  Weekbericht 6
  3 feb 2020
  Weekbericht 6

  WEEKBERICHT 6 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk diep spelen van de spelers aan de bal. De spelers moeten erop gericht zijn om op helft tegenpartij ten allen ..

  Lees verder

  Weekbericht 4
  20 jan 2020
  Weekbericht 4

  WEEKBERICHT 4 In deze fase zal het accent op teamniveau liggen op het gezamenlijk klein houden van het speelveld op de eigen helft. Op het moment dat de bal op eigen helft geraakt is het van belang ..

  Lees verder

  1 van pagina 9