• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 3
  13 jan 2019
  Weekbericht 3

  WEEKBERICHT 3 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk groot houden van het speelveld op de helft van de tegenpartij. De spelers zijn er op gericht een overtalsituatie te creëren door het uitspelen van de directe tegenstander. Aandachtspunten teamtrainingenBinnen dit kader ..

  Lees verder

  Weekbericht 2
  6 jan 2019
  Weekbericht 2

  WEEKBERICHT 2 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk groot houden van het speelveld op de helft van de tegenpartij. De spelers zijn er op gericht een overtalsituatie te creëren door het uitspelen van de directe tegenstander. Aandachtspunten teamtrainingenBinnen dit kader ..

  Lees verder

  Weekbericht 50
  10 dec 2018
  Weekbericht 50

  WEEKBERICHT 50 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk klein maken van het speelveld op helft tegenpartij. Vervolgens het herkennen van het pressie moment op een van de verdedigers van de tegenpartij. Aandachtspunten teamtrainingenBinnen dit kader zullen zowel het technische ..

  Lees verder

 • Weekbericht 49
  3 dec 2018
  Weekbericht 49

  WEEKBERICHT 49 Deze week komt Sinterklaas langs bij velen, om die reden zal er woensdag niet getraind gaan worden. Op de overige dagen wordt er wel gewoon getraind. In deze fase ligt het accent nog ..

  Lees verder

  Weekbericht 48
  26 nov 2018
  Weekbericht 48

  WEEKBERICHT 48 In deze week staat het breed spelen als diep spelen niet mogelijk is centraal. Wij zien dat spelers er steeds beter in slagen om een aanval op te zetten. Spelers zij er van nature op ..

  Lees verder

  Weekbericht 47
  18 nov 2018
  Weekbericht 47

  WEEKBERICHT 47 Na vorige week getraind te hebben op het verdedigen en daarvoor twee weken aanvallen, is het nu aan de trainer. De komende week leggen wij de focussen op de verbeterpunten binnen het ..

  Lees verder

  1 van pagina 6

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com