• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 45
  4 nov 2019
  Weekbericht 45

  WEEKBERICHT 45 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het diep spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Verschillende vormen van diep spelen zijn dan van belang (vanuit keeper/verdedigers naar middenvelders/spits) Met balHet ontwikkelen van 90 draaien. Spelers zijn in ..

  Lees verder

  Weekbericht 44
  28 okt 2019
  Weekbericht 44

  Weekbericht 44 Na een week met weinig voetballen starten wij weer volop met alle trainingen. In deze week staat weer het aanvallen centraal. In deze fase ligt het accent op teamniveau op het diep spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Verschillende vormen van diep spelen zijn ..

  Lees verder

  Weekbericht 42
  14 okt 2019
  Weekbericht 42

  WEEKBERICHT 42 In deze week heeft de trainer de vrijheid om aan de slag te gaan met ontwikkelpunten uit voorgaande weken in wisselende oefenvormen die zorgen voor een nieuwe prikkel. De trainer kan ervoor kiezen om verder te gaan met ontwikkelpunten uit het aannvallen en/of verdedigen van de ..

  Lees verder

 • Weekbericht 41
  7 okt 2019
  Weekbericht 41

  WEEKBERICHT 41 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk klein maken van het speelveld op helft tegenpartij. Dit doen de spelers door dichtbij elkaar te staan. Met balHet ..

  Lees verder

  Weekbericht 40
  30 sep 2019
  Weekbericht 40

  WEEKBERICHT 40 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het diep spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Verschillende vormen van diep spelen zijn dan van belang (vanuit ..

  Lees verder

  Weekbericht 39
  23 sep 2019
  Weekbericht 39

  WEEKBERICHT 39 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het diep spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Verschillende vormen van diep spelen zijn dan van belang (vanuit ..

  Lees verder

  1 van pagina 9