• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 5
  27 jan 2020
  Weekbericht 5

  WEEKBERICHT 5 Deze betreft een neutrale week. De trainer heeft de vrijheid om aan de slag te gaan met ontwikkelpunten uit voorgaande weken in wisselende oefenvormen die zorgen voor een nieuwe prikkel.TRAININGEN

  Lees verder

  Weekbericht 4
  20 jan 2020
  Weekbericht 4

  WEEKBERICHT 4 In deze fase zal het accent op teamniveau liggen op het gezamenlijk klein houden van het speelveld op de eigen helft. Op het moment dat de bal op eigen helft geraakt is het van belang dat ook de aanvallers de verdedigers ondersteunen. Met bal Het ontwikkelen van van passeerbewegingen ..

  Lees verder

  Weekbericht 3
  13 jan 2020
  Weekbericht 3

  WEEKBERICHT 3 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk groot houden van het speelveld op de helft van de tegenpartij. De spelers zijn er op gericht een overtalsituatie te creëren door het uitspelen van de directe tegenstander. Met bal Het ontwikkelen van ..

  Lees verder

 • Weekbericht 2
  6 jan 2020
  Weekbericht 2

  WEEKBERICHT 2 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk groot houden van het speelveld op de helft van de tegenpartij. De spelers zijn er op gericht een ..

  Lees verder

  Weekbericht 47
  18 nov 2019
  Weekbericht 47

  WEEKBERICHT 47 De trainer heeft de vrijheid om aan de slag te gaan met ontwikkelpunten uit voorgaande weken in wisselende oefenvormen die zorgen voor een nieuwe prikkel.

  Lees verder

  Weekbericht 46
  11 nov 2019
  Weekbericht 46

  WEEKBERICHT 46 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk klein maken van het speelveld op helft tegenpartij. Vervolgens het herkennen van het pressie moment op een van de ..

  Lees verder

  1 van pagina 10