• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 42
  14 okt 2019
  Weekbericht 42

  WEEKBERICHT 42 In deze week heeft de trainer de vrijheid om aan de slag te gaan met ontwikkelpunten uit voorgaande weken in wisselende oefenvormen die zorgen voor een nieuwe prikkel. De trainer kan ervoor kiezen om verder te gaan met ontwikkelpunten uit het aannvallen en/of verdedigen van de ..

  Lees verder

  Weekbericht 41
  7 okt 2019
  Weekbericht 41

  WEEKBERICHT 41 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk klein maken van het speelveld op helft tegenpartij. Dit doen de spelers door dichtbij elkaar te staan. Met balHet ontwikkelen van 90 kappen. Spelers zijn in staat om de bal te houden met een tegenstander vanaf de zijkant ..

  Lees verder

  Weekbericht 40
  30 sep 2019
  Weekbericht 40

  WEEKBERICHT 40 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het diep spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Verschillende vormen van diep spelen zijn dan van belang (vanuit keeper/verdedigers naar middenvelders/spits) Met balHet ontwikkelen van 90 kappen. Spelers zijn in staat om de..

  Lees verder

 • Weekbericht 5
  27 jan 2019
  Weekbericht 5

  WEEKBERICHT 5 Deze week betreft een neutrale week. In deze week heeft de trainer/coach de vrijheid om te bepalen wat het team binnen het aanvallen of verdedigen nog zou kunnen ontwikkelen in de ..

  Lees verder

  Weekbericht 4
  20 jan 2019
  Weekbericht 4

  WEEKBERICHT 4 In deze fase zal het accent op teamniveau liggen op het gezamenlijk klein houden van het speelveld op de eigen helft. Op het moment dat de bal op eigen helft geraakt is het van belang ..

  Lees verder

  Weekbericht 3
  13 jan 2019
  Weekbericht 3

  WEEKBERICHT 3 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk groot houden van het speelveld op de helft van de tegenpartij. De spelers zijn er op gericht een overtalsituatie te creƫren..

  Lees verder

  7 van pagina 9