• WEEKBERICHTEN JEUGDOPLEIDING

 • De spelprincipes en voetbalvaardigheden die deze week centraal staan

 • Weekbericht 22
  23 mei 2020
  Weekbericht 22

  WEEKBERICHT 22 Deze week zal de 1 tegen 1 centraal staan, waarbij het voorwaarts passeren wordt toegepast door de speler aan de bal.  Aandachtspunten (teamniveau) VELD IS LAVA niet stilstaan, maar blijven bewegen zonder bal! Schuine TOUWTJES MAKEN passlijn ..

  Lees verder

  Weekbericht 21
  18 mei 2020
  Weekbericht 21

  WEEKBERICHT 20 Deze week zal de 1 tegen 1 centraal staan, waarbij het zijwaarts kappen wordt toegepast door de speler aan de bal. Je kunt niet naar voren, maar dient dan de bal te houden door te kappen en te draaien. Aandachtspunten (teamniveau) BOMMETJE MAKEN uit elkaar ..

  Lees verder

  Weekbericht 20
  11 mei 2020
  Weekbericht 20

  WEEKBERICHT 20 Deze week zal de 1 tegen 1 centraal staan, waarbij het zijwaarts kappen wordt toegepast door de speler aan de bal. Je kunt niet naar voren, maar dient dan de bal te houden door te kappen en te draaien. Aandachtspunten (teamniveau) BOMMETJE MAKEN uit elkaar bewegen VELD..

  Lees verder

 • Weekbericht 38
  16 sep 2019
  Weekbericht 38

  Weekbericht 38 In deze week heeft de trainer de vrijheid om aan de slag te gaan met ontwikkelpunten uit voorgaande weken in wisselende oefenvormen die zorgen voor een nieuwe prikkel. De trainer kan ..

  Lees verder

  7 van pagina 9