• Weekbericht 40

  In deze week zullen wij net als week 1 en 2 weer gaan focussen op het ontwikkelen van het aanvallen. Spelers leren ook in deze week door middel van de trainingen onder een meer samen het speelveld groot te maken op het moment wij de bal hebben. Daarnaast komt de focus in deze week ook te liggen op het diep kunnen spelen, om op een gerichte manier op de helft van de tegenstander te raken.

  Technische vaardigheden onderbouw

  Om in ten alle tijden de bal te kunnen houden dienen spelers het kappen en draaien te beheersen onder weerstand. Het kappen van de bal doe je wanneer er een tegenstander de bal af probeert te pakken. Doordat je de bal goed kapt zorg je ervoor dat de bal in balbezit blijft, waardoor je verder kan gaan met aanvallen.

  Aandachtspunten trainingen

  Binnen dit kader zullen zowel het technische als het tactische gedeelte van het verdedigen en/of aanvallen centraal staan.

  • Wat doen wij samen als onze eigen keeper de bal heeft? 
  • Wat betekent dat voor jou?

  De training is zo opgebouwd dat tijdens de oefeningen deze basisvaardigheden worden aangeleerd en zo kunnen worden toegepast in het partijspel.