• Van Vulpen Roozenburg makelaars & Victoria, een duurzame relatie

  De afgelopen 15 jaar groeide Van Vulpen & Roozenburg uit tot de nummer 1 makelaar van Hilversum en omstreken. Voor aankoop, verkoop en nieuwbouw. Ze kennen elke buurt, iedere straat en alle ontwikkelingen van nieuwe projecten. Van die voorkennis profiteert u als klant. Heeft u koop en / of verkoopplannen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Van Vulpen & Roozenburg makelaars via http://vanvulpenroozenburg.nl/contact/


  Bij Van Vulpen & Roozenburg weten ze wat kwaliteit is en daarom kiezen ze ook in het voetbal voor dè Nummer 1 club van Hilversum. En daarom gaat Van Vulpen & Roozenburg een meerjarige sponsorovereenkomst aan als officieel supporter & sponsor van Victoria.

  HC & FC Victoria voorzitter Jan Willem Jonkman: "wij zijn bijzonder blij dat Van Vulpen & Roozenburg onze mooie vereniging ondersteunt. Het logo van deze nummer 1 makelaar is te zien op het voetbaltenue, de koffiebekers en binnenkort langs het veld.\' 

   

  Sponsoring -  ondersteuning van Victoria 

  Wat kan HC en FC Victoria betekenen voor uw bedrijf of merk?

  Onze club met meer dan 1.500 leden midden in de Gooi- & Vechtstreek heeft u meer te bieden dan sportiviteit alleen. Denk eens aan alle mogelijkheden: creëren van een positief en sympathiek imago. Het vergroten van uw naamsbekendheid in ‘t Gooi en de Vechtstreek. Maar zeker ook het opbouwen van een relatie netwerk en binnenhalen van nieuwe klanten. Victoria is de plek voor merk en product interactie tijdens events, zoals bijvoorbeeld ons grote internationale voetbaltoernooi The Good Old. Waar clubs als Feyenoord, PSV, Schalke 04 en KV Mechelen aan deelnemen. Door de reclame kunt u ook traffic genereren naar uw website, waarbij u gebruik kunt maken van onze marketing-kanalen voor promotie en actie. Onze voetbalclub biedt u een goede invulling van uw MVO-beleid of een plek voor het organiseren van sportieve personeels- en relatiedagen.

  Er kan meer dan je verwacht en we stemmen alles op maat af op uw wensen als trotse sponsor, vriend en partner van de club. We zorgen gegarandeerd voor de juiste aandacht met onze vele marketinginstrumenten, zoals:

  • Locatie: borden, doeken, vlaggen, veldnamen, etc.
  • Teams: shirts, bidon, ballen, etc.
  • Events: Stands, promotieteam, product placement, etc. bij grote en kleine toernooien
  • Communicatie: website, nieuwsbrief, Facebook, etc.
  • Uw eigen marketing met behulp van foto/shirt en bal
  • Netwerken: als sponsor ben je ook lid van business club: Vrienden van Victoria
  • Victoria zet de sponsorgelden in voor sportplezier in sportieve prestatie voor de leden en kwaliteit en toekomst voor de club. 

  Een partnership met Victoria is altijd een win-win situatie. Interesse? Stuur dan nu een e-mail naar sponsoring@victoria1893.nl.

   

  * Op de foto van de ondertekening - van links naar rechts: Ward Roozenburg, Gaston Merckelbagh, Eric van Vulpen, Jan Willem Jonkman.