• Nou, het duurde even, maar de redactie was dan ook druk, druk, druk met het aanstaande Oktoberfest. De kaarten vliegen letterlijk de bar over, en dat legt de nodige druk op de organisatie om alles tot in de puntjes te verzorgen. Vond u die bierpul van vorig jaar ook zo mooi? Wat als wij u zouden vertellen dit jaar een nieuwe pul ontworpen te hebben, speciaal voor editie 2017?

  Koekoek!

  Inmiddels staat de wedstrijd van ons eerste op punt van beginnen. De helden op het veld zullen ongetwijfeld schitteren: allez les bleus!

  Voor de supporter die langs het veld staat, of liever veilig achter het glas van ons paviljoen, biedt dit krantje vast en zeker enig vermaak in de rust. - en nu maar hopen dat niemand dit stukje leest ;-) - De inzendingen in tekst en beeld zijn weer van hoge kwaliteit.

  Allez les bleus!

  De Redactie

  Lees hier de Victoriaan 98