• Hatzee! Alsmede: hoera!

  Het digitale seniorenclubblad van de 124-jarige oude dame Victoria (een dame met nog geen greintje aderverkalking in het lijf, al draagt zij op zondag al steunkousen), is toe aan zijn honderdste editie!

  Nou ja, de honderdste. Dat is gerekend vanaf het moment dat Pieter Atema in 2015 met dit initiatief startte. Daarvoor was er natuurlijk al de online editie van Maarten Mascini, die in 2003 via de telefoonverbinding van zijn ouders het internet opging om zijn krantje gepubliceerd te krijgen. En daarvoor was er al jaren een papieren krantje, die door een illustere redactie gemaakt werd. 

  Nu is er dus deze editie, en och, och, och...  het is voor de lezende Victoriaan toch weer smullen geblazen. Peter Samuel heeft zich ook in seizoen 4 van dit krantje gemeld met een stuk, en omschrijft zijn ontmoeting met Eric den Hertog. Inderdaad. De broer van Michiel Dieperink. 

  Maar natuurlijk wil u vooral dat inkijkje bij ons vlaggenschip. Hoe beleven die jongens het zelf, zo\'n wedstrijd na \'het gelijkspel\'? Hoe ziet de coach dit nu eigenlijk? Deze inkijkjes krijgt u via het verslag van Krijn Prinsen. 

  De vaste scribenten trakteren u verder op pennenvruchten van de buitencategorie. Cor en Nelis nemen u weer eens mee in de kronkels van hun beider Veteranenhoofden. 

  Van Zaterdag 3 mochten wij een alleraardigst wedstrijdverslag ontvangen, waaruit duidelijk wordt waarom de mannen koploper zijn momenteel. Het zijn gewoon klasbakken.

  Vanaf deze plekken u allen weer bedankt, en mocht Koen van Boxmeer dit lezen op donderdagavond: denk eraan dat je moet werken morgen, jongen.

  Veel plezier,

  De Redactie

  Lees hier de Victoriaan 100