• Weekbericht 45

  In deze week staat weer het aanvallen in fase 1 centraal. De focus komt deze week te liggen op het bereiken van de middenvelder. De bal is bij de verdediger en hoe krijgen wij de bal bij de middenvelder om een aanval op de helft van de tegenstander te kunnen opzetten. Spelers zijn ook hier weer gericht bezig om op verschllende manieren de helft van de tegenstander te bereiken. 

  Aandachtspunten teamtrainingen

  Binnen dit kader zullen zowel het technische als het tactische gedeelte van het aanvallen centraal staan. De technische vaardigheden kappen, dribbelen, aannemen en passen naar de zijkant komen terug tijdens de trainingen.

  • De tegenstander ontwijken naar de zijkant en vrijlopen op het middenveld.
  • Wat betekent dit voor de speler zonder bal?
  • Hoe ondersteun jij jouw teamgenoot?
  • Wat betekent dat voor jou?

  De training is zo opgebouwd dat tijdens de oefeningen deze basisvaardigheden worden aangeleerd en zo kunnen worden toegepast in het partijspel.

  Training Victoria Soccer Academy

  Bij de VSA zullen wij deze week een toernooivorm doen. Met 2 andere teamgenoten speel jij continu tegen steeds nieuwe tegenstander. Jij komt continu in verschillende situaties die jij samen met jouw teamgenoten moet zien op te lossen. Dit doe je onder volledige weerstand van de tegenstander.