• Stem op VERS SALADEBAR - ons brein achter onze gezonde bar - en ontvang 15% korting bij je bestelling.

  Vers Saladebar Hilversum is genomineerd voor de Hilversumse Onderneming van het Jaar!

   
  Vers Saladebar is het gezondste foodconcept van Hilversum en tevens trouw partner en sponsor van HC&FC Victoria 1893. Met hun gezonde assortiment, uitstekende service, kwaliteit en duurzaamheid is Vers Saladebar hard op weg om de Hilversumse Ondernemening van het Jaar te worden. 
  Zoals je weet is HC&FC Victoria groot voorstander van gezond eten en steunt Vers Saladebar dan ook om deze prestigieuze prijs te winnen. Jij kan Vers Saladebar ook helpen door te stemmen op www.hilversumseondernemingvanhetjaar.nl.
   
  De stemperiode loopt nog tot en met 13 december 2017. De verkiezing draait volledig om het meeste aantal stemmen. Er is 1 stemronde van 1 november 2017 tot en met 13 december 2017. Vanaf de derde stemweek valt wekelijks de onderneming met de minste stemmen af. Op dit moment staat VERS op een 3e plaats. Help VERS mee naar de koppositie. 
   
  Om de nominatie te vieren geeft Vers Saladebar alle leden van HC&FC Victoria tot eind van het jaar 15% korting op hun bestelling via www.vershilversum.nl ! Gebruik de kortingscode ‘VICTORIA’ om gebruik te maken van dit aanbod.
   

  Met vriendelijke groet,
   
  Etienne Ros
  Vers Saladebar Utrecht & Hilversum