• Weekbericht 47

  Deze week betreft een neutrale week. Als trainer/coach ben je vrij om een van de vorige spelaccenten verder te ontwikkelen. Waar hebben de spelers nog moeite mee? Welke spelaccenten hebben nog verdere aandacht nodig om te ontwikkelen. De focus kan dus liggen op zowel het verdedigen als het aanvallen.

  Aandachtspunten teamtrainingen

  Binnen dit kader zullen zowel het technische als het tactische gedeelte van het aanvallen/verdedigen centraal staan. De technische vaardigheden kappen, dribbelen, aannemen en passen naar de zijkant komen terug tijdens de trainingen. De training is zo opgebouwd dat tijdens de oefeningen deze basisvaardigheden worden aangeleerd en zo kunnen worden toegepast in het partijspel.

 • Training Victoria Soccer Academy

  Bij de VSA zullen wij deze week weer gaan richten op het passeren met de tegenstander van voren. Het ontwikkelen van technische en inzichtelijke vaardigheden op het moment dat een tegenstander van voren komt. Het beheersen van passeerbewegingen om de tegenstander te kunnen domineren.

  • Wanneer zet je een passeerbeweging in? Hoe doe je dat? Wat volgt er na het passeren van je tegenstander?