• DOVO

  22-11-2017 DOVO
  Een uitgestelde wedstrijd, die ingehaald word op een woensdagavond, en dan toch weer een week later, snapt u het nog? Ik ook niet, maar gelukkig hebben we deze wedstrijd gespeeld.
  We hebben wat personele problemen op het moment, blessure en griepjes zorgden ervoor dat Casper en Jip vanuit de O12-2 hun kunsten konden laten zien bij de O12-1, zeer verdienstelijk speelden deze jongens mee, nogmaals bedankt!
  DOVO heeft het moeilijk in de competitie en deze wedstrijd leek op het eerste oog dus haalbaar voor Victoria, echter leert ons dat wij geen enkele tegenstander kunnen onderschatten (zover zijn we nog niet).
  Ook tegen FC Driebergen hebben we het moeilijk gehad, een wedstrijd kunnen winnen, beging altijd met inzet!
  Victoria begon wat rommelig en DOVO speelde zeer energiek, daar waar Victoria het voetballend probeerden en ook regelmatig tot een mooie aanval kwam, bracht DOVO gevaar door middel van wat sneller de diepte zoeken.
  In de openingsfase moest Lucas meerdere keren in actie komen om zodoende het team te helpen, daarnaast werd er door de verdediging fel verdedigd en kwam Victoria wat beter in de wedstrijd.
  In de 11e minuut, gebeurden er wat.... wat precies kon ik niet zien een knal die voor zowel toeschouwer, medespeler en tegenstander niet te volgen was, belandde op fantastische wijze in de rechter bovenhoek, het scheen dat Guus een speler uit de O12, een enorme knal in zijn voeten had en die zodoende het team op 1-0 zette.
  Victoria was los, en bleef het iniatief houden, Victoria was de betere partij maar wist dit nog niet te uiten in doelpunten, hierdoor bleef DOVO geloven in een goed resultaat.
  Tot de rust bleef de stand 1-0, daar waar Victoria soms wat slordig was in balbezit en het soms niet helemaal duidelijk was voor wie de bal nu eigenlijk bestemt was, was er afgesproken om sneller te wisselen van kant en de bal ook harder in te spelen.
  Een duidelijk signaal werd er afgegeven door Victoria want in de 2e minuut was daar Storm die met een mooie bal Martijn aan het werk zette, die op zijn beurt beheerst de bal langs de keeper wist te schieten. 2-0.
  Victoria verdiend een compliment hoe we de jongens van de O12-2 hebben opgepakt, en die jongens snel thuis hebben laten voelen, hierdoor konden Casper en Jip een lekkere wedstrijd spelen.
  Jip die met zijn snelheid en absolute drive een plaag is voor iedere verdediging, en Casper die met techniek en kracht een zeer gewaardeerde invaller is gebleken. Voor nu en nog eens!
  Aanstaande zaterdag mogen wij weer tegen een goede en sterke tegenstander spelen, ik heb er alle vertrouwen in dat wij ook tegen deze tegenstander ons, van onze beste kant kunnen laten zien.
  De intentie om te voetballen is het belangrijkste!