• SDO

  18 november 2017 SDO
  Tegenstander van vandaag is SDO, een tegenstander die wisselende resultaten behaald, maar wel te boeken staat als een voetballende ploeg.
  Dit was te zien in de openingsfase, daar waar Victoria zoekende was, nam SDO het iniatief en kreeg een aantal mogelijkheden om het eerste doelpunt te maken van de wedstrijd.
  Gelukkig hebben wij Lucas die in vergelijking met het begin van het seizoen, enorme stappen maakt als keeper zijnde, naast zijn positiviteit pakt Lucas ook ‘’punten’’ voor ons team.
  SDO bleef fel gedurende de 1e helft en Victoria had het daar moeilijk mee, een voordeel daarvan is dat je als team dan goed moet verdedigen, en dat deed Victoria ook, er werd geholpen, daar waar nodig en dan zie je maar weer wat een goed teammoreel teweeg kan brengen.
  Ondanks de moeilijke 1e helft, waar SDO het betere van het spel had, bleef de stand op 0-0 met de rust, in de rust werden er wat dingen besproken het woordje ‘’iniatief’’ kwam best vaak voorbij, dat moest wat meer worden van de kant van Victoria, sneller passen, de duels aangaan..
  De 2e helft ging goed van start al binnen een minuut werd er een goede aanval opgezet vanuit het middenveld, werd Julian de diepte ingestuurd die zijn strakke voorzet net voor de voeten van Martijn langs zag gaan, Victoria was wakker en ging vol voor de winst.
  Het iniatief was terug, met kop en schouders speelde Storm zijn wedstrijd, goed indribbelen en optijd de pass geven bracht Victoria steeds wat verder vooruit, niet alleen aan de bal, maar zeker ook zonder bal gaf Victoria thuis.
  Het middenveld speelde wat sneller en meer vooruit, en ook verdedigend schroomde onze jongens niet, om zichzelf te laten zien.
  Het spel bleef wel op en neer gaan, SDO heeft namelijk gewoon een goede ploeg en speelt ook als een team, het was dus een erg leuke wedstrijd om te zien, en beide teams probeerde het voetballend op te lossen.
  Dan, na ongeveer 15 minuten na rust was daar een goede communicatie tussen Joran en Martijn. Joran die op fraaie wijze de bal bij Martijn wist te krijgen, die op zijn beurt goed van zijn lichaam gebruik maakte om zodoende alleen op de keeper af te gaan, en heel beheerst binnen schoot. 1-0!
  Victoria bleef de gehele 2e helft goed vanuit positie voetballen en dat zorgde er ook voor dat Victoria wat minder in de problemen kwam, dan in de 1e helft.
  De jongens verdienen complimenten, en zeker voor wat we de laatste weken laten zien, we spelen goed als team en iedereen is bereid elkaar te helpen.
  Dan het bevrijdende moment, want deze wedstrijd was toch wel een lastige; Jules die enorm goed doorging en niet opgaf, kreeg de bal met een mooie lob bij de goed naar binnen gekomen Julian, die op zijn beurt ‘’weer’’ een doelpunt op zijn rekening nam.
  De 3 punten zijn van harte welkom, en zeker zoals we de 2e helft hebben gespeeld, hebben de jongens deze overwinning helemaal zelf verdiend.
  Hard gewerkt mannen!