• Weekbericht 48

  In deze week staat weer het aanvallen centraal. Nog steeds is het ontwikkelen van fase 1 belangrijlk. De focus komt deze week te liggen op het breed spelen indien het diep spelen naar de spits niet mogelijk is. Spelers zijn gericht bezig om op verschllende manieren de helft van de tegenstander te bereiken. Als de tegenstander van voren komt ligt er mogenlijkheid om via het middenveld alsnog de helft tegenpartij te bereiken. 

  Aandachtspunten teamtrainingen

  Binnen dit kader zullen zowel het technische als het tactische gedeelte van het aanvallen centraal staan. De technische vaardigheden aannemen en passen vooruit komen terug tijdens de trainingen.

  • Op welke manier kunnen wij de bal naar voren krijgen?
  • Wat betekent dat voor jou?
  • Hoe is de positie van jij als teamgenoot van joiuw medespeler(s)?

  De training is zo opgebouwd dat tijdens de oefeningen deze basisvaardigheden worden aangeleerd en zo kunnen worden toegepast in het partijspel.

 • Training Victoria Soccer Academy

  Bij de VSA zullen wij on deze week gaan richten op het draaien met de tegenstander in de rug. Het ontwikkelen van technische en inzichtelijke vaardigheden op het moment dat een tegenstander van achteren komt. Het aanleren van enkele draaibewegingen is een voorwaarde om de tegenstander van achteren te kunnen domineren. Hoe bespeel je de tegenstander? Welke technieken passen je toe? Hoe ziet het vervolg eruit?