• Uitreiking prijzen Grote Clubactie

  Zaterdag 2 december zijn de winnaars van de Grote Clubactie in het zonnetje gezet met hun behaalde prijzen. We feliciteren alle winaars.  Sil, Jasper, Luuk, Jurre, Stan, Jules hebben hun prijs al opgehaald en waren zichtbaar blij met hun prijs. 

  • Sil Merkelbagh, JO9-1: 1e prijs - Footlocker Waardebon
  • Jasper v/d Bij, JO10-2: 2e prijs -Footlocker Waardebon
  • Luuk Ligthard: JO8-1: 3e prijs - Footlocker Waardebon
  • Stan Elk, JO10-4: 4e prijs - Nike Premier Team Bal
  • Jurre Spriensma, JO11-1 : 5e prijs - Nike Premier Team Bal
  • Jules Koppenhol, JO11-2: 8e prijs - Nike Premier Team Bal
   
  Op naar volgend jaar voor een nog groter succes. Mochten er ouders van jeugdleden zijn, die het een uitdaging vinden dit voor het komende jaar op te pakken. Neem dan contact op via communicatie@victoria1893.nl.