• MO17-1 en Vrouwen 35+ KAMPIOEN

    Twee kampioenschappen bij de dames van Victoria in nog geen maand tijd. Eerst het vrouwen 35+ kampioen en afgelopen woensdagavond mocht de MO17-1 tegen Zuidvogels strijden om deze titel.

    Met drie punten voorsprong op concurrent Nederhorst mocht dit geen probleem worden. En dat bleek, binnen tien minuten lag de eerst bal achter de Zuidvogels goalie in het net. Door een kleine verslapping konden de dames uit Huizen nog even op gelijke hoogte komen maar in de rust stond de teller op 4-1.

    En dan is het elke week weer afwachten wat aanvoerder Lotte uit haar tupperware doosje tevoorschijn tovert. Meestal Zaanse kermis maar voor wat extra energie had ze dit keer speculaas meegenomen. Bij menig club zou je een donderspeech krijgen als er zoetigheid in de rust wordt genuttigd maar de M017 gaat er meestal harder van lopen. Met de koek tussen de tanden scoorden de dames aan het lopende band en brachten de eindstand uiteindelijk op 10-1.

    Een prestatie, meer dan honderd goals in elf wedstrijden. Champagne, bloemen, een gouden medaille kunnen dames terugkijken op een goede eerste seizoenshelft.

    Komende weekend spelen ze in de beker tegen SO Soest en dan start de voorjaarscompetitie. Met  coach Raymond Satumalay aan het roer en trainer Wout v/d Wildt zullen er vast meer kampioenschappen gaan volgen.