• Bekerkrakers op komst - za 31 mrt - di 3 & wo 4 apr - 28 apr

  O15-3 - Zaterdag 2 - O9-1 - O9-8 - O19-3 - O15-1 - O14-2 - O13-2 - O14-1 - MO15-1

  De zomertijd is ingegaan en dat betekent dat de competities langzaamaan tegen hun einde lopen. Naast competitievoetbal spelen veel Victoriateams ook voor de beker en als Pasen nadert en je ziet jezelf nog uit een koker in Zeist komen dan weet je, we zijn ver gekomen. De komende tijd zijn er nog veel Victorianen die strijden voor een resultaat dat de O17-3 vorig seizoen behaalde. BEKERWINST!

  Op het moment dat zaterdag 31 maart de jeugd zich tijdens de Good Old vergaapt aan al het talent en de senioren de kraker van het 1e bij Geinoord aanschouwen staat voor de O15-3 een bekerwedstrijd gepland. Op bezoek bij WV-HEDW strijden zij voor een plek in de kwartfinales.

  Diezelfde club is voor zaterdag 2 de tegenstander. Op dinsdag 3 april wordt op ’t Jagerspaadje afgetrapt. Inzet is dan al een plek bij de laatste 4. Na het uitschakelen van AFC, IJsselmeervogels (1e klassers) en een nog grotere stunt bij GVVV (Hoofdklasse) gaat de koploper van de 3e klasse nu de strijd aan met de Amsterdamse koploper van de zaterdag Hoofdklasse! Aanvang 20.00 uur.

  Mochten de supporters de smaak te pakken hebben dan kan op woensdag 04 april helemaal gesmuld worden van bekerspektakel. De O9-1 speelt thuis tegen Baarn voor een plek bij de laatste 16. Ook de O9-8 speelt deze dag en wel de derby tegen Olympia.  Op diezelfde avond speelt de O19-3 thuis tegen TOV voor een plek in de kwartfinale. Als klap op de vuurpijl spelen de mannen van O15-1 tegen Roda’46. De winnaar mag zich reeds finalist noemen!!

  Als u liever plaatst neemt in een uitvak, dan kan dat ook woensdag 04 april. Bij CSW speelt de O14-2 voor een plek in de kwartfinale. Bij Olympia treed de O9-3 aan en dat voorbeeld wordt gevolgd door de O13-2.

  Nog wat langer wachten is het voor de O14-1 en de MO15-1. Op 28 april mogen zij het sportieve gevecht aangaan voor bekersucces. De O14 doet dat in Leusden tegen Roda’46; de meisjes spelen thuis tegen SVA.

   

  Alle teams SUCCES!