• Een krantje onder de link, en écht een leuke deze week. Zo maken we ze het liefst, bomvol verslagen, standen en leuke stukjes. Zelfs een ingezonden brief. Lezen maar dus!

  Kom aanstaande zaterdag Victoria 1 aanmoedigen!

  Na een 7-2 overwinning op VVZ'49 afgelopen zaterdag is Victoria 1 weer de trotse koploper van de 2e klasse. Door een gelijkspel van Geinoord staan de mannen van Stijn van 't Hooft en Krijn Prinsen 1 punt voor op de ploeg uit Nieuwegein. 

  Uitgerekend aankomende zaterdag 31 maart om 14:30u staat de wedstrijd Geinoord 1 - Victoria 1 op het programma. Voor veel Victoria teams is het paasweekend een voetbalvrij weekend. Een mooie gelegenheid dus om het vlaggenschip aan te komen moedigen in Nieuwegein. De aanwezigheid en steun van veel Victorianen wordt door de staf en spelers enorm gewaardeerd in de spannende strijd om de titel! 

  Onze mannen zijn aanstaande zaterdag te bewonderen op Sportpark Parkhout (Parkhout 1,
  3432 NE Nieuwegein)

  Houdt steeds tezamen en tot zaterdag!


  Redenen genoeg om te lezen dus.

  Veel leesplezier! 

  De Redactie

  Lees hier de Victoriaan 116