• We beseffen steeds meer dat we kinderen moeten beschermen tegen de verleiding om te gaan roken. Zeker op het sportterrein. Want daar waar kinderen gezond aan het sporten zijn, hoort roken niet thuis. Onderzoek toont aan dat maar liefst 9 op de 10 Nederlanders voor een rookvrij sportterrein zijn.

    Sinds 2017 is de KNVB verbonden aan de Rookvrije Generatie en willen zij helpen om sportaccommodaties rookvrij te maken. 

    Heeft Victoria ook de ambitie om een gezonde, sportieve leefomgeving te bevorderen?  Maar om dit als vereniging ook daadwerkelijk aan te pakken is het belangrijk om deze behoefte inzichtelijk te krijgen. Daarom willen een mogelijke besluitvorming, draagvlak onder de leden meten en implementatie nauwgezet voorbereiden. Tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering van 23 april a.s. staat het thema ‘Rookvrije generatie’ op de agenda.  

    Wat wil jij voor Victoria? 

    Enquete (maar 30 seconden van je tijd!)

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com