• Jeugdspeler Tim van der Kloos maakt ook 'debuut' in het 1e elftal

 • Tim van der Kloos, nu alweer de 2e jeugdspeler die zijn debuut heeft gemaakt bij het 1e elftal. Tim speler van onze JO19-1 mocht in de verloren derby van afgelopen zaterdag tegen Loosdrecht (1-3) alweer in de basis starten dit seizoen. Voorhet resterende deel van het seizoen is Tim "het aanspeelpunt" van het 1e elftal. Een mooi resultaat van onze jeugdopleiding, waar wij o.a. als doel stellen om spelers op te leiden voor het 1e elftal. Wie volgt er nog meer? Hieronder een korte kennismaking met Tim:

  1. Hoe ziet jouw loopbaan bij Victoria eruit?
  Ik ben bij Victoria gaan spelen als eerstejaars C, nadat ik eerst bij Altius had gespeeld. Na in de C3 te hebben gespeeld, ging ik het jaar daarna na de C2 om vervolgens naar de B2, B1 en A1 te gaan.

  2. Hoe heb jij jouw debuut ervaren?
  Mijn debuut in het eerste was tegen Geinoord thuis, een wedstrijd om de eerste periode. Helaas waren het slechts een paar minuten, maar dat is hoe dan ook beter dan geen minuten. Jammer is wel dat we die wedstrijd verloren hadden. Na een aantal invalbeurten en helftjes speeltijd was mijn basisdebuut toevallig tegen Geinoord uit waarin we 1-1 speelden en ik een doelpuntje mee mocht pikken.

  3. Wat is jouw mooiste herinnering in de jeugd bij Victoria?
  Mijn mooiste herinnering in de jeugd is absoluut het kampioenschap van vorig seizoen met de A1 waarin wij van de 4e divisie naar de 3e divisie promoveerden. Niet alleen het kampioenschap was mooi, maar het hele seizoen was af, omdat het team gewoon erg hecht was.

  4. Welke trainers heb je in de jeugd gehad en wie heeft daarvan de meeste indruk op je gemaakt?
  Ik heb zeker een aantal trainers gehad bij Victoria van wie Najib Taki toch wel de meeste indruk op mij gemaakt heeft toen ik in de B1 zat. Ik vond dat hij wedstrijden goed kon lezen en tactisch heel sterk was waardoor wij in de tweede helft van een moeilijke wedstrijd vaak toch wonnen doordat Najib vaak zag en aangaf hoe wij als team op een andere manier moesten voetballen. 

  5. Hoe zie jij jouw toekomst voor je in het voetballen?
  Ik weet nog niet hoe ik mijn toekomst eruit ziet in het voetballen. Ik studeer rechten in Utrecht en ik wil daar volgend jaar ook gaan wonen. Daarvoor moet ik nog even kijken hoe dat valt te combineren.