• Enerverende middag Spakenburg

    Na het midweekse succes in de beker mochten de jongens van Victoria JO14-2 op 7 april richting Spakenburg voor een competitiepotje tegen de blauwen. De JO14-1 was al tegenstander geweest in de beker, een solide 1-3 overwinning, maar in deze wedstrijd was al gebleken dat de scheidsrechters hier een nogal lichtblauw-wit gestreepte bril op hebben. Vandaag was dat helaas niet anders. De jongeman die de fluit hanteerde (trainer van het Spakenburg team?) maakte veel fouten. Nu is dat niet erg als de fouten maar enig zins gelijk verdeeld zijn over beide partijen. En daar wrong nu net de schoen deze zaterdagmiddag. Elk duwtje van een Victoria speler werd consequent afgefloten waar elke duw, schop of vasthouden van een Spakenburg speler over het hoofd werd gezien. Zo ontspon zich een rommelige eerste helft waarin Victoria verzuimde om het zichzelf een stuk makkelijker te maken door 1 van de kansen tot goal te promoveren en de irritaties in het veld steeds groter werden.

    Kort na rust werd de ban gelukkig gebroken, Takuma ging goed door op rechts, had een puike voorzet in huis die Samuel bereikte. Deze kapte handig zijn tegenstander uit en schoof beheerst binnen. Dit was voor Spakenburg het sein om alle remmen los te gooien en de wedstrijd werd harder en harder. Luque werd de wedstrijd uitgeschopt, Bram de wedstrijd uitgebeukt en ook Jasper kreeg nog twee gestrekte benen te verwerken. Gescoord werd er, ondanks een aantal prima mogelijkheden, niet meer en zo werd een letterlijk zwaarbevochten overwinning meegenomen richting Hilversum. Gelukkig is er altijd een lekker visje te halen op de Spakenburgse markt zodat de bloeddruk weer naar normale waarden kon worden terug gebracht.
    Komende zaterdag een thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter SDV Barneveld JO14-1.