• Na het behalen van de KNVB finale, is onze JO15-1 nu op één haar na KAMPIOEN! Kom ze 26 mei 9.30 aanmoedigen in Huizen.

  Wat een seizoen!
   
  Zaterdag as. speelt JO15-1 haar laatste competitie wedstrijd, uit tegen Huizen om 09:30. Bij gelijkspel of winst wordt dit team kampioen. JO15-1 heeft in de competitie - na 21 wedstrijden - nu 119 maal gescoord, gemiddeld bijna zes doelpunten per wedstrijd. Tot op heden is dit seizoen slechts éénmaal gelijk gespeeld en éénmaal ongelukkig verloren. Al met al slecht 5 verliespunten opgelopen. De promotiekoers ligt open richting de 3e Divisie. 
   
  Verder heeft dit team negen (9!) toernooien op rij gewonnen. In de laatste toernooien liet onze JO15-1 bijvoorbeeld Hollandia (middenmoter 1e Divisie), Roda'46 (2e Divisie), BFC (2e Divisie), DCG Rksv (koploper 3e Divisie) en CSV Apeldoorn (koploper 3e Divisie) achter zich. 
   
  In het KNVB beker toernooi wordt dit seizoen het succes voortgezet: JO15-1 is doorgedrongen tot de finale. Na de poule fase werden respectievelijk uitgeschakeld: zestiende finale Abcoude (6-3), achtste finale Delta Sports '95 (2-0), kwart finale Legmeervogels (2-1) en halve finale Roda '46 (3-0). In de finale wacht Koninklijke HFC.
   
  Maar nu eerst de focus op het aanstaande kampioenschap. Alle aanmoedigingen langs de lijn zijn meer dan welkom.
   
  KOMT ALLEN KIJKEN op zaterdag 26 mei om 09:30 in Huizen.